Francuski dizajn

Luksuzna, elegantna i cijenom dostupna: Ovo je trenutno najpopularnija torba

09.01.2024 u 11:53

Bionic
Reading

Iako je u prodaji već nekoliko godina, Polène torba Cyme doživljava iznenađujući ponovni porast popularnosti. Baš svi žele u ormaru imati profinjeni francuski dizajn koji dokazuje da i oversized torbe itekako mogu biti elegantne

Dame koje slove za modne ikone i čijem stilu se divi čitav svijet, poput Kate Middleton i francuske glumice Camille Razat u ormaru imaju barem jednu Polène torbu. Koja je tajna uspjeha tih torbica?

Minimalistički izgled koji osvaja na prvi pogled, europska proizvodnja i atraktivne cijene koje iznose od 160 eura do maksimalno 470 eura. Ova torba još jedan je model francuske modne kuće koja pristupačnim luksuzom predstavlja prijetnju luksuznim brendovima. Sasvim dovoljno da osvoji i potpuno zavede žene diljem svijeta koje hrle u pariški butiki i web trgovinu brenda kako bi se počastile najnovijim modelima. Ove sezone, međutim, srca fashionistica ne plijeni novi model već se na samom vrhu poželjnosti nalazi model koji je u ponudi već nekoliko sezona.

  • +8
Polène torba Cyme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Polène torba Cyme model je na koji se isplati baciti oko

I dok su se tijekom 2023. maksi torbe neočekivano vratile na modnu scenu i ponovno postale vrućim trendom trenutka, ulaskom u 2024. Polèneov model Cyme na dobrom je putu je da postane apsolutni must have.

Skulpturalna velika torba sa zaobljenim stranama u potpunosti izrađena od talijanske zrnate kože i baršunaste podstave od 100 posto mikrovlakana. Za razliku od drugih modela, krase ga dvije ručke različitih veličina kako bi se mogao nositi na ramenu ili u ruci, osim toga sa strane ima magnetske gumbe koji se mogu zatvoriti pa je osjećaj kao da imate dvije torbe u jednoj.

Prednost ove torbe je to da je nosiva jednako dobro uz sportski izgled, casual outfit ili vrhunski elegantni stajling. Iako dolazi u sedam varijanti boja, uključujući crnu, boju konjaka, pa čak i kombinaciji od dva materijala, apsolutni hit je verzija u boji devine dlake, utjelovljenju sofisticiranog i bespogovorno elegantnog stila.

Uslijed velike popularnosti ova torba, koja se prodaje po cijeni od 380 eura, trenutno je rasprodana na internetskoj stranici, no postoji opcija aktivne obavijesti kako biste bili obaviješteni čim se vrati na zalihe, a do tada nema druge nego strpljivo čekati.

  • +8
Polène Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo