model nodde

Francuski brend kojeg nosi i Kate Middleton ima novu torbicu, i apsolutno je neodoljiva

07.08.2023 u 14:01

  • +7

Polène torba Nodde

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Francuski brend Polène zahvaljujući savršenom omjeru cijene i kvalitete već broji zavidan broj modnih obožavateljica, a torbice s potpisom francuskog chica nosi i kraljica stila Kate Middleton. Sada ovaj brend ima novu poslasticu

Nova torba brenda Polène nosi naziv Nodde i predstavlja skulpturalan i elegantan novi potpis kultne i omiljene modne marke pariških torbi koje zaljubljenice u elegantan i prije svega chic stajling, uključujući i Kate Middleton, ne mogu zasititi.

Još 2018. godine Polène je bio istaknut kao brend u usponu na koji se svakako isplati obratiti pažnju. Ovaj brend kožne galanterije godine 2016. osnovala su tri brata i sestre, a globalno priznanje stekao je svojim snažnim i jednostavnim dizajnom. Najljepša koža i jedinstveni oblici bili su sasvim dovoljni da brend privuče pažnju na modnoj pozornici.

Osvojivši brojne sljedbenike i modnu scenu besprijekornom kvalitetom, čistim dizajnom i pristupačnom cijenom Polène ostaje vjeran svojoj izvornoj viziji, a njegov DNK brenda ugrađen je u svaki novi proizvodu koji predstavlja. Najnovija torba brenda pravi je dokaz toga, kombinirajući neusporedivu suvremenu kvalitetu s jedinstvenim linijama i skulpturalnim oblikom.

Ovog ljeta Polène predstavlja torbu Nodde. Vrlo uravnotežen dizajn osmišljen je za nošenje na ramenu ili preko tijela, a kompaktan oblik čvrsto prijanja uz tijelo. Nodde torbu definiraju isprepletene kožne trake koje su simetrično oblikovane u savršenom skladu, a završava Polèneovim pedantnim šavovima i detaljima kojima je pridana posebna pažnja.

Upravo je ta pažnja posvećena izradi kože nevjerojatno očita u dizajnu Noddea, sa svakim detaljem koji su pomno izradili obrtnici brenda u Ubriqueu u Španjolskoj.

Svaka Polène torba, uključujući Nodde, izrađena je od talijanske kože koja dolazi iz certificiranih europskih štavionica. Za izradu Nodde modela korištena je glatka teleću kožu punog zrna koja dolazi u sedam uglavnom neutralnih boja, uz dodatak žućkaste kože boje zobene kaše i svijetlo maslinastozelene. Gornji dio torbe završava patentnim zatvaračem, a duljina remena je podesiva. Osim elegancijom i profinjenom izradom Nodde i cijenom koja iznosi 500 dolara prati prepoznatljivost francuskog brenda koji utjelovljuje čisti chic.