ULTIMATIVNI HEDONIZAM

Luksuz kakav se na Jadranu ne viđa često, ovdje se najluksuznija verzija vodke može pronaći po cijeni od 'samo' 440 eura za čašu

22.09.2021 u 12:31

Bionic
Reading

Jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu Regent Porto Montenegro iz Tivta nedavno je otvorio 'Onyx Bar & Garden by Beluga' - mjesto u kojem se uživa u čistom luksuzu i gdje klijentela dubljega džepa može uživati u Beluga Epicure by Lalique, najluksuznijoj verziji Beluga vodke po cijeni od 'samo' 440 eura za čašu ili pak skoro 10 tisuća za bocu

Uživanje u ovom papreno skupom piću je dobro spojeno s decentnim luksuzom i interijerom ovog renomiranog hotela.

'Otvaranje ovog luksuznog bara u skladu je s našom sedmom godišnjicom te s velikim zadovoljstvom ovo smatramo unapređenjem verzije luksuza koji predstavljamo. Ovo izuzetno piće je povod za uvažavanje punoće života kombinirajući eleganciju i izuzetnost s uslugom po mjeri gosta po čemu je hotel Regent nadaleko poznat. Siguran sam da će naš novi bar brzo postati lokacija najluksuznijih događaja', rekao je Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela Regent.

Onyx Bar & Garden by Beluga luskuzno je uređen, a krasi ga promišljen i elegantan dizajn sa šankom od onyx kamena što odgovara epitetu 'ultimativne hedonističke destinacije na Jadranu' dodijeljenom hotelu Regent od strane gostiju, medija te tour operatora. Koktel lista obiluje maštovitim koktelima baziranim na različitim linijama Beluga vodke te profinjenom Beluga Epicure by Lalique kao krunom ponude.

  • +4
Onyx Bar & Garden by Beluga Izvor: Promo fotografije / Autor: Zoran Radonjic

Beluga Vodka je nastala u 2002. godini u Mariinsk destileriji u Sibiru, regiji bogatog nasljeđa još od samih početaka 20 stoljeća. Srce kolekcije je ultra premium vodka Beluga Epiqure – Lalique. Lalique i Beluga Noble Russian Vodka počeli su stratešku saradnju u 2016. godini s predstavljanjem Beluga Epicure by Lalique u ograničenim količinama i boci izuzetnog skoro filigranskog dizajna. Beluga Epicure by Lalique, dizajnirana je u stilu nove - secesijske umjetnosti, prikazuje zagonetnu žensku golu figuru okruženom klasjem žita, koja prestavlja simbol žetve i plodnosti. Trenutno je proizvedeno samo tisuću boca.