PONOVO U ZAVIDNOJ FORMI

Ljupka Gojić istopila kile nakupljene u trudnoći

29.04.2010 u 11:23

Bionic
Reading

Zagrebačka manekenka Ljupka Gojić svega pet mjeseci nakon rođenja kćerkice Jane ponovo je u top formi. Od 19 kilograma koje je natukla u trudnoći skinula ih je već 17

Nakon godinu dana izbivanja s modne scene zbog rođenja male Jane Ljupka Gojić Mikić (27), manekenka i supruga nogometaša Mihaela Mikića (30), ponovo se vratila na posao. Baš kao i prije trudnoće Ljupka je ponovo u odličnoj formi, vrativši u svega pet mjeseci svoju besprijekornu liniju. Tijekom trudnoće udebljala se 19 kilograma, a dosad je uspjela skinuti 17.

'U trudnoći sam se potpuno opustila pa sam se udebljala čak 19 kilograma. Nije ni čudo, tih nekoliko mjeseci svaki sam dan tamanila po tri litre gustog soka sa šlagom, a katkad samo šlag s Nesquikom. Još nisam došla na staro, imam dva kilograma viška', priznala je Ljupka.

Ovih dana Ljupka je snimila reklamu za kavu, a s majkom Željkom Gojić radi na modnoj liniji Jolie Petite. Lijepa manekenka otkrila je da ju je majčinstvo promijenilo te da nema više ni sekunde slobodnog vremena jer se sada sve vrti oko djeteta, no priznaje da joj nedostaje manekenstvo te omiljeni mali rituali koje je imala dok je živjela u New Yorku, druženje s prijateljicama i odlasci na ručkove.