JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ:

Ljubio sam samo Matanića jer Jelene nije bilo

16.02.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Janko Popović Volarić kaže da je na Matanićevom rođendanu u klubu Sedmica ljubio jedino njega i da mu nije jasno odakle cijela priča o preljubu s Leonom Paraminski

Glumac Janko Popović Volarić ljutito je demantirao informaciju da je izmjenjivao poljupce s Leonom Paraminski na rođendanu redatelja Dalibora Matanića u zagrebačkom kafiću Sedmica.

'Na rođendanu Dade Matanića ljubio sam se, nažalost, samo sa slavljenikom, jer Jelena nije bila raspoložena za izlazak, iako smo je i Dado i ja pijani nagovarali da dođe. Otkad sam s Jelenom, ona je jedina osoba koju sam ne samo poljubio, nego i poželio ljubiti', napisao je Janko u e-mailu, piše portal Javno.

Glumac je zatražio da ga se pusti na miru da živi svoj život jer, kako je rekao, osjeća da bi ga mogli dovesti do toga da i on kupi palicu za golf. Također je kazao da mu nije jasno odakle je cijela priča o prevari počela i da s Leonom Paraminski nema namjeru pričati.

Podsjećamo, tjednik Extra objavio je informaciju da su se Janko i Leona ljubili u Sedmici. Glumica je to odmah demantirala, ali je dodala i kako je čula da se Janko s nekim ljubio. Jankova djevojka Jelena Veljača nije dostupna za izjavu.