idealan odabir

Ljubav na prvi pogled: Romantične i lepršave, ovo su savršene ljetne haljine koje ćete obožavati nositi

21.05.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Topli dani se približavaju, a s njima raste i potražnja za savršenom ljetnom haljinom. Ovu sezonu dočekajte modno spremni i svakako bacite pogled na boho haljine s kojima ljeti, bilo da se radi o dnevnim ili večernjim izlascima, ne možete pogriješiti

Boho stil označava originalno, šareno i zabavno odijevanje koje slavi život i prirodu, a boho haljine, zahvaljujući vladavini slojevitih modela i cvjetnih uzoraka apsolutni su must have ove sezone. Lepršave, romantične, a istovremeno senzualne, ove haljine predstavljaju idealnu ljetnu garderobu.

S naglaskom na fluidnost, nesputanost i radost, boho haljine najčešće dolaze u boji šafrana, rubina, pastelno ružičastoj, magenti, zlatnožutoj, tirkiznoj, ljubičastoj i zelenoj. Maksi haljine od laganih i kvalitetnih tkanina zasigurno su najčešći odabir, no u obzir uzmite i vrlo zanimljive kraće modele.

Haljine u boho stilu idealne su za lijene ljetne dane, a odlično se slažu s čipkastim ili heklanim detaljima. Za potpuno razigran ljetni stajling uz ove haljine kombinirajte upečatljiv nakit, poput šarenih narukvica i dužih ogrlica s privjescima te sandale s remenčićima.

Popularnost boho haljina ove sezone potvrđuje i bogata ponuda kako luksuznih brendova tako i popularnih high street dućana.

Vro ženstveni i upečatljivi modeli nastali su suradnjom dizajnerice Sofije Sanchez de Betak, vlasnice brenda Chufy, i poznatog brenda Mango.

Lagana, živahna i osvježavajuća capsule kolekcija donosi bezvremenske, prilagodljive i savršene haljine za dan proveden na plaži ili za večeri s prijateljima.

  • +25
Boho haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije