popularni model

Ljetni hit: Ovo je haljina u kojoj ćete poželjeti provesti cijelo ljeto

17.05.2021 u 20:00

Bionic
Reading

Lagana, jednostavna i tako laskava za figuru, model je haljine iz kojeg nećete izlaziti ovog ljeta. Naime, kratka haljina s tankim naramenica slovi za najviralniju haljinu ove sezone

Svako ljeto donosi neke nove, ili osvježene stare, modne hitove. Tako je prije nekoliko godina nepobjedivi modni hit bila wrap haljina, u svim bojama i printevima, a nosila se i uz tenisice. Prije dvije godine svu pažnju je otela crna midi haljina s istaknutim, voluminoznim rukavima, a ove sezone titulu najviralnije haljine nesumnjivo pripada kratkoj i vrlo jednostavnoj haljini tankih naramenica.

Haljinu koju ćemo svugdje viđati ove sezone krasi jednostavan i pročišćeni dizajn, a model ove haljine vrlo vjerojatno ste viđali u nekom od brojnih high street dućana samo mu niste pridavali pažnju.

Upravo nenametljiv i nepretenciozan izgled ovoj haljini omogućava da se savršeno uklopi s različitim stilovima i stajlinzima.

Predstavljajući vrlo prilagodljiv, a istovremeno vrlo efektan odjevni komad, ova haljina je nešto poput baznih odjevnih predmeta – pristaje na sve i u svim prilikama.

A-linija i mini kroj čine je idealnom haljinom za sve tipove silueta, a tanke naramenice i ravni izrez daju i određeni retro prizvuk 70-ih.

Popularni model haljine neodoljivo asocira na haljine kakve su nosile glumice poput Jane Birkin ili Brigitte Bardot uz ravne sandale, lepršavu kosu i, naravno, malu torbicu kao neizostavni modni dodatak.

Modne kombinacije s ovom haljinom su nevjerojatne; od večernjeg looka s visokim sandalama i min torboce, do urbanih stajlinga u kojima se kombinira s platnenim tenisicama i tote torbom.

  • +6
Haljine do 200 kuna Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia