trend koji ćete obožavati

Ljetne suknje vladarice su jesenskih stajlinga: Ove modne kombinacije bit će pravi hit sezone pred nama

27.08.2021 u 17:36

Bionic
Reading

Rastanci nikada nisu lijepi, pogotovo kada je ljubav rana i završava puno brže nego što biste željeli. Tako je u ljubavi, ali i u modi. A neminovno približavanje jeseni natjerat će nas da se oprostimo od nekih omiljenih ljetnih trendova koje bismo tako rado još nosili. No, tu je mala utjeha – prekrasne ljetne suknje i viskoze itekako su nosive u prvim danima jeseni

Najnoviji jesenski trendovi na društvenim mrežama jasno pokazuju kako su ljetne suknje itekako poželjan odjevni predmet početkom jeseni, pogotovo ako se radi o modelima izrađenih od prozirnih materijala.

Takvi modeli posebno dobro se slažu s vrlo trendi pletenim džemperima. Kombinacija fine svile i grubog, udobnog pletiva izgleda zaista elegantno i stvara uzbudljiv kontrast. Doista odlična kombinacija koju ćemo s guštom nositi ove sezone. Za što bolji rezultat kombinirajte suknje i džempere različitih boja.

  • +9
Ljetne suknje nosive i u prvim danima jeseni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kako ove jeseni nositi ova odličan trend pokazuju i modne influencerice na Instagramu otkrivši neke doista sjajne kombinacije.

Mekani sivi džemper i srebrna svilenkasta suknja neodoljiv spoj. Za toplijih dana kombinacija odlično funkcionira sa sandalama ili natikačama, a kada malo zahladi posegnite za mokasinkama.

Grubo pleteni džemper apsolutni je must have u prvim danima jeseni. Ova trendovski izgled odlično funkcionira pri nižim jesenskim temperaturama. Suknja i top jednostavnih, baznih boja odlično izgledaju s prugastim džemperom prebačenom preko ramena.

Kada se temperature još malo spuste, posegnite za kombinacijom duge suknje s rasporom, toplog džempera grubog tkanja i vrlo trendi visokih čizama debelih potplata. Stajling je to koji se doista isplati kopirati.