top izbor

Modeli koje ćete obožavati nekoliko sezona: Duge suknje koje svakako vrijedi imati u ormaru jer su nosive i nakon ljeta

03.08.2021 u 06:44

Bionic
Reading

Suknje, u maksi ili midi varijanti, odličan su izbor za vruće ljetne dane kada želite postići ležeran, no ne previše neformalan izgled. Po udobnosti duga suknja jednaka je omiljenim maksi haljinama, no dodatan plus je što omogućuje različite kombinacije. Osim toga, određeni modeli suknji vrlo su nosivi kasnije, nakon ljetne sezone. Stoga svakako bacite oko na ove modele

Duga suknja nezaobilazni je modni komad za ljetne dane, a izbor je doista šarolik. Kako biste dobili maksimum od ovog modnog komada preporučljivo je odlučiti se za modele koji su toliko svestrani da ih se lako može odjenuti na plažu, šetnju gradom, ali čak i u nešto elegantnijim prilikama u kombinaciji sa bluzom ili sakoom.

Modne influencerice obožavaju modele cvjetnog uzorka, u varijanti XL modela visokog struka koje se odlično kombiniraju s vrlo trendi espadrilama na punu petu te kratkom bluzom na preklop.

Ako planirate nadopuniti ormar dugom suknjom, svakako u obzir uzmite ove modele koje ćete s guštom nositi i u prvim jesenskim danima, ali u njima dočekati i iduće proljeće.

Satenska suknja

Ovaj model osvaja svojom efektnom jednostavnošću. Modele u jarkim bojama, poput narančaste, crvene ili pak malinasto ružičaste bez problema možete nositi uz običnu bijelu majicu i imati odličan stajling bez puno truda. Satenska suknja odlično funkcionira u dnevnim kombinacijama, ali jednako dobro izgleda i u večernjim u kombinaciji sa sandalama na remenčiće. Osim toga, satenske suknje djeluju tako zavodljivo te nema šanse da prođete nezapaženo.

S točkicama

Upečatljive midi suknje napravljene od prozirnog materijala te ukrašene točkicama osvajaju na prvi pogled, a idealan su odabir za vruće ljetne dane. Madridska stilistica Mónica Anoz asimetričnu crnu suknju s bijelom točkicama kombinira uz baznu, crnu majicu te ravne sandale. Ovaj model odlično se slaže s ravnim sandalama, ali i s modelima na petu. Suknja s točkicama pruža odličan odmak od klasičnih ljetnih stajlinga no bez pretjeranog kompliciranja.

S prorezom

Midi suknje s prorezima nikada ne izlaze iz mode. Modeli s bočnim prorezom vrlo je laskav za siluetu, a s naglaskom na okomitost, vizualno produljuje noge. Vrlo su efektne one najjednostavnije, rebrasto pletene u nježnijim nijansama bež boje ili čak boje breskve. Nosite ih sa sandalama na punu petu i sigurno nećete pogriješiti.

Suknja do koljena

Ako ste srednje visine, suknja do koljena će vam odlično pristajati. Lagani i lepršavi modeli koje krase šareni motivi i uzorci odličan su odabir za sofisticirane ljetne stajlinge, a nosite ih uz jednostavne bluze ili bazne pletene majice.