NEODOLJIVA LILY

Ljepotica savršenih proporcija zavodi pogledom

16.09.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Prava američka djevojka, Lily Aldridge oduvijek je znala da će se baviti modom, što joj je u konačnici uspjelo, a za rukom joj je pošlo zavesti frontmena grupe Kings of Leon, Caleba Followilla s kojime je danas u braku. Osim toga, ova lijepa anđelica, iako sramežljiva, kaže kako joj je danas sasvim normalno prodefilirati pistom odjevena samo u najoskudnije krpice

Rođena u uvijek sunčanoj Kaliforniji, 27-godišnja Lily Aldridge prava je američka ljepotica, modnome svijetu najpoznatija kao jedna od Victoria's Seceret anđelica.

Već od ranih dana Lily je znala da će se baviti modom, a to se moglo i očekivati s obzirom na to da je njezina majka Laura Lyons bila Playboyeva zečica, sestra Ruby zaštitno lice modne linije Marc Marca Jacobsa, a otac joj je poznati britanski dizajner Alan Aldridge, koji je radio i za Beatlese. Osim toga, njezina polusestra Saffron Aldridge nekoliko godina je bila zaštitno lice Ralpha Laurena, dok je polubrat Miles Aldridge modni fotograf.

Modnu karijeru počela je relativno rano, sa samo 17 godina krasila je španjolsko izdanje Voguea, a ubrzo se našla i na naslovnicama Glamoura, Cosmopolitana, Teen Voguea i Elle Girla. Njezine pravilne crte lica i senzualni pogled odmah su uočile i kozmetičke tvrtke, poput Bobbi Brown, nudeći joj da bude njihovo zaštitno lice, a nije promakla ni oštrom oku modnih brendova poput JCrewa, Charlesa Davida, Levi'sa i J Branda.

Osim lijepoga lica, Lilyine gotovo savršene mjere koje iznose 84-58-84 nisu mogle proći nezamijećeno, pa se tako ova lijepa brineta smeđih očiju 2009. godine našla i na modnoj pisti prestižnog brenda Vicotria's Secreta. Samo godinu dana kasnije kao etablirana anđelica pistom je prošetala s velikim krilima.

Nakon uspjeha s kozmetičkim kućama te hoda po pistama, Lily je stekla poprilično modno znanje koje je odlučila podijeliti sa svima pišući blog 'Today I'm Wearing' za Vogue.

U rujnu 2010. godine i ljubavni život joj je procvjetao te je medije obišla vijest o njezinim zarukama s frontmenom grupe King of Leon, Calebom Followillom s kojim je bila tri godine u vezi. Par se iduće godine i vjenčao te su sredinom 2012. godine dobili i kćer Dixie Pearl Followill.

Lijepa Lily oduvijek je znala koliko je izgled važan za uspjeh u modnome svijetu te joj naporno vježbanje nije bilo strano. Kako uspjeh ne bi izostao, unajmila je i osobnog trenera Justina Gelbanda, koji pomaže pri vježbanju i Mirandi Kerr.

Kako je jednom prilikom istaknuo njezin trener, Lily najviše voli raditi vježbe za učvršćivane guze, nogu i ruku. No to ni ne čudi budući da modnim pistama mora prodefilirati odjevena samo u donje rublje. Kako je jednom i sama otkrila, Lily se zbog rada kao anđelica veće toliko naviknula hodati okolo u oskudnim krpicama da se osjeća čudno kada je potpuno odjevena. Ponekad vrlo sramežljiva Lily priznala je i kako pred Victora's Secret show ima popriličnu tremu te da nekoliko dana prije još napornije vježba te ne jede slatko kako bi bila u top formi.