TINA KATANIĆ:

Liniju održavam hodanjem i izbjegavanjem mesa

03.09.2010 u 10:02

Bionic
Reading

Manekenka otkriva da su za njezinu liniju zaslužni geni, a ne vježbanje te smatra da se većina djevojaka danas odijeva po šablonama

Tina Katanić, manekenka i Bingo-djevojka, otkriva svoje stavove o modi za 24express. Bivša druga pratilja kraljice svijeta smatra da se djevojke danas odijevaju po šablonama. U ormaru joj prevladavaju ružičasti odjevni predmeti, a posebno voli roza čizmice koje je samo za nju napravila jedna tvrtka.

'Ružičasta se odlično uklopila u moj karakter. Veliko sam dijete koje svijet još gleda kroz ružičaste naočale', objasnila je manekenka te dodala kako želi raditi s djecom i nakon diplome planira otvoriti privatni vrtić.

Tvrdi kako bi se svega u životu mogla odreći, ali ne i klavira koji joj je 1992. godine kupio otac nakon što se vratio iz Libije, gdje je radio na naftnoj platformi. Zbog njega je krenula u glazbenu školu, a klavir je svirala osam godina. 'Vježbala sam i po nekoliko sati, sve dok mi susjedi ne bi pozvonili jer im je smetala buka', rekla je Tina. Manekenka objašnjava da su za njezinu vitku liniju zaslužni geni i to što ne jede meso. Kondiciju ne održava vježbanjem, jer je prelijena za redovite odlaske u teretanu, nego hodanjem, budući da je stalno u pokretu.