zna katie holmes

Lijepe, a udobne: Ovaj model balerinki vrući je hit, pored njih visoke pete padaju u zaborav

09.06.2023 u 14:03

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Katie Holmes s razlogom nazivaju ikonom stila, a glumica uvijek uspijeva savršeno spojiti udobnost, trend i vječni chic. Ovog puta pošlo joj je to za ruko u crnoj kombinaciji i hit balerinkama

Katie Holmes izgledala je tako elegantno na dodjeli Theatre World Awards, godišnje nagrade odaju priznanje radu na Broadwayu i izvan Broadwaya. Katie, koja je čisto utjelovljenje moderne Njujorčanke servirala je stajling za kojim se vrijedi okrenuti.

Igravši na kartu vječne i nepogrešive crne, Katie je spojila nježnu, crnu maksi haljinu, slip model koji se ove sezone na velika vrata vratio na modnu scenu, s moćnim, oversized sakoom, vječnim komadom u ormaru. Za chic look našli su se tu zavrnuti rukavi sakoa, a dašak boje dodala je clutch kožnom torbicom u kombinaciji crne i krem boje.

No, prave zvijezde Kateinog najnovijeg stajlinga bile su crne balerinke. Katie je posegnula za trenutno jednim od najpopularnijih modela, onim iz kojih trendseterice ne izlaze. Riječ je o balerinkama brenda Miu Miu koje su protekle dvije sezone dobile osvježen izgled i osvojile ormare zaljubljenica u modu.

Spojem duge haljine i balerinki Katie je još jednom dokazala da za elegantan izgled cipele na petu nisu nužne, te da dobro odabrani ravni modeli imaju jednako snažan chic učinak. Katie je očito velika obožavateljica ovog Miu Miu modela jer je crne nosila već nekoliko puta, a prošetala je i identičan model u crvenoj boji.

Osim toga, balerinke s remenčićima su hit model ovih toplih mjeseci nudeći savršen spoj udobnosti i stilske elegancije.

  • +6
Crne balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo