IZAZOVNA CHRISSY

Lijepa trudnica oduševljava stilom

24.12.2015 u 13:13

  • +12

Trudnički stil Chrissy Teigen

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon što smo dočekali prinovu u obitelji Kardashian West, fokus javnosti preselio se na suprugu pjevača Johna Legenda - Chrissy Teigen. Odjevne kombinacije ovog modela i novopečene trudnice ne prestaju oduševljavati

Otkad je u listopadu s javnošću podijelila radosnu vijest, Chrissy Teigen ne prestajemo viđati u lijepim i seksi izdanjima kojima dodatno naglašava vidljivi trudnički sjaj.

Za potrebe glamuroznih događanja i pojavljivanja na crvenim tepisima, Chrissy ništa ne prepušta slučaju. Pomno birajući odjevne komade za postizanje svečanog izgleda, uglavnom obožava naglasiti svoje duge manekenske noge ili rastući trbuh.

Kad ne radi, često je se može vidjeti u stiliziranim sportskim izdanjima potpomognutim vječnom bajkerskom jaknom i trendi sunčanim naočalama. Ovo često viđeno izdanje ponekad zamijeni uskom tuba-haljinom u kombinaciji s prozračnim balonerima ili lepršavim haljinama potpomognutim kaputom boje devine dlake.

Jedno je sigurno, Chrissy modno briljira u svakoj prilici postavljajući nove trendove u trudničkom stilu odijevanja. Ova lijepa manekenka i ljubiteljica dobre hrane modnim odabirima nanovo dokazuje da se ne morate odreći ženstvena i seksi izgleda u trudnoći.

Prvo dijete pjevača Johna Legenda imodela Chrissy Teigen očekuje se na proljeće, a poznati supružnici sada su otkrili i spol. Nakon što se Chrissy na Instagramu pohvalila snimljenom naslovnicom za tajlandsko izdanje Voguea, s javnošću je podijelila novost da očekuju curicu. Zaručili su se 2011., a vezu su okrunili brakom dvije godine kasnije velikim vjenčanjem u Italiji.