ZANOSNA LUCIANA

Lijepa supruga holivudske zvijezde dubokim dekolteom pokorila crveni tepih

31.08.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Proslavljeni glumac Matt Damon prošetao se crvenim tepihom na 74. filmskom festivalu u Veneziji, ali svi pogledi bili su usmjereni u pravcu njegove zanosne supruge

Nakon raspada braka zlatnog holivudskog para Pitt-Jolie, koji je šokirao svijet, mnogi sada Matta Damona i Lucianu Barroso proglašavaju najskladnijim parom u Hollywoodu.

Iako nije glumica, atraktivna Luciana Barroso redovito je u središtu pozornosti gdje god da se pojavi, a svi se sjećaju njezine seksi opravice kuće Marchesa na prošlogodišnjoj premijeri filma iz serijala o Jasonu Bourneu.

  • +6
Matt Damon i Luciana Barroso Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Argentinka, koja je s jednim od najbolje plaćenih glumaca u Hollywoodu u braku od 2005. godine, bila je prava senzacija u zavodljivoj crvenoj haljini koja je fantastično naglasila njezinu skladnu liniju.

Seksi haljina bez naramenica s transparentnim detaljima bila je odličan odabir za 41-godišnju Lucianu koja je ovu smjelu kreaciju upotpunila mladenačkom bob frizurom prošaranom trendi pramenovima s blagim valovima i nenametljivim make-upom. Točka na 'i' bile su zlatne naušnice i clutch u crvenoj boji.

Matt i Luciana, koja je tada radila kao konobarica, upoznali su se u Miamiju na snimanju filma 'Stuck On You', hita legendarne braće Farrelly, a od tada su nerazdvojni.

Slavni glumac, koji je bio u vezama i s poznatim glumicama Minnie Driver i Wynonom Ryder, često ističe kako ga ispunjava sretan obiteljski život - s lijepom Lucianom ima tri kćeri, a s njima živi i Alexia, kći iz njezina prvog braka.