MALE TAJNE

Lijepa oskarovka otkriva bez kojih beauty proizvoda ne može

19.08.2015 u 12:02

Bionic
Reading

Julianne Moore za mnoge je i danas jedna od najljepših holivudskih glumica te i u 54. godini plijeni pozornost, gdjegod da se pojavi, svojom gracioznom pojavom i prirodnom ljepotom

Atraktivna glumica, dobitnica Oscara i zaštitno lice L'Oréala, otkrila je za InStyle nekoliko svojih beauty trikova koje vrijedi isprobati.

Ni lijepa glumica nije odoljela novom trendu u njezi – hranjivim uljima. Tako redovito njeguje lice uljem za kožu L'Oreal Paris Age Perfect Cell Renewal Facial Oil, za koje kaže da joj pruža dodatnu hidrataciju.

'Ulje za njegu kože lica nanesem prije kreme kako bi se koža nahranila. Vrlo brzo se upije i ne ostavlja masni sjaj', otkriva Julianne.

Kao i mnoge prirodne crvenokose žene, Julianne je izrazito svijetle puti pa je za nju nezamislivo ne koristiti proizvode koji sadržavaju zaštitu od sunca. Stoga bira hidratantne kreme koje imaju UV zaštitni faktor 15.

Kad biste zavirili u njezinu kozmetičku torbicu, naišli biste na korektor Yves Saint Laurent Touche Éclat, za koji kaže da savršeno prikriva nepravilnosti na njezinom licu.

Julianne ne može ni bez češljića za razdvajanje trepavica, a u njezinom neseseru uvijek je i zubni konac.

Glumica je godinama vjerna parfemu Kiehl's Original Musk, čija je cijena i za nas obične smrtnike sasvim prihvatljivih 27 dolara, odnosno oko 184 kune.

'Koristim taj parfem cijelu vječnost. Svjež je i čist. Nikad mi ne dosadi', kaže Julianne.