FRANCUSKI CHIC

Lijepa Marion Cotillard elegantni stajling začinila čizmama koje nisu za svakoga

01.12.2019 u 23:57

Bionic
Reading

Glumica Marion Cotillard odličnim je modnim odabirom oduševila modne znalce na međunarodnom filmskom festivalu u Marrakechu

Uvijek besprijekorno dotjerana Francuskinja zadivila je u naizgled vrlo jednostavnoj no do posljednjih detalja osmišljenoj kombinaciji koju je nosila na crvenom tepihu festivala koji se u tom marokanskom gradu održava do 7. prosinca.

  • +3
Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jedna od najzaposlenijih Francuskinja u Hollywoodu, redovito je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih glumica te je svoj nenadmašni osjećaj za stil pokazala i ovoga puta.

Zgodna 44-godišnja brineta koja se proslavila ulogom legendarne Edith Piaf La Vie en Rose, bila je utjelovljenje elegancije u kaputu koji prati liniju tijela, sivoj maksi suknji, crnom prsluku na kopčanje i neobičnim čizmama ukrašenim svjetlucavim kamenčićima koje je vješto uklopila u ovaj outfit.

Zvijezda filma 'Big Fish' svoju je prirodnu ljepotu naglasila tek s malo make upa, a kosu je podignula s lica.

Osim Marion, u Marrakech su stigle i slavne glumice Naomi Watts i Tilda Swinton.

Glumica poznata po besprijekornim modnim kombinacijama u posljednje vrijeme ima pune ruke posla oko svog novog filma Annette u kojem joj je partner, hvaljeni američki glumac Adam Driver ('Star Wars').

Film o uspješnom bračnom paru i njihovoj kćeri, maloj genijalki, u kina bi trebao stići iduće godine.