VELIKI USPJEH

Lijepa Hrvatica zablistala u kampanji za Miu Miu

03.11.2016 u 15:26

  • +2

Miu MIu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Miu MIu

Bionic
Reading

Trenutačno najuspješnija hrvatska manekenka, 18-godišnja Trogiranka Faretta nakon što je poharala modne piste na nedavno održanim tjednima mode u svjetskim metropolama, bilježi je još jedan velik uspjeh – pojavila se u kampanji za talijansku modnu kuću Miu Miu

O Faretti je već nekoliko puta u proteklih mjesec dana pisao američki Vogue, a u posljednjem članku nazvao ju je najnovijim čudom u svijetu modelinga.

'Rijetko koji model ima sve što se traži, snažan hod, moćan gard i lice koje ima mogućnost nevjerojatne transformacije, ali Faretta je u tome nekako uspjela', napisao je Vogue dodavši da je primijećena početkom ove godine na reviji modne kuće Givenchy.

Nakon Givenchyjeve revije vrata modnog svijeta lijepoj su se Trogiranki širom otvorila, a nakon što je pokorila modne piste na tjednu mode u New Yorku, isto je učinila u Milanu u Parizu. Nosila je revije najeminentnijih modnih kuća od Ralpha Laurena, Marca Jacobsa, preko Versacea, Fendija, Prade Givenchyja, Céline, Saint Laurenta, Valentina do Chanela.

Mlada manekenska zvijezda zablistala je i u kampanji modne kuća Miu Miu za novu kolekciju Resort koja je inspirirana svjetlima Rima. Osim naše Farette u kampanji se pojavljuju i unuka slavnog književnika Ernesta Hemingwaya, Dree Hemingway, manekenska zvijezda iz 80-ih Cecilia Chancellor, Brigit Kos i Sara Somogyi

'Puno hvala Miu Miu! Moja prva kampanja je izašla! Jako sam sretna i zahvalna', napisala je Faretta na svom profilu na Instagramu.