IDEALNA KOMBINACIJA

Lijepa Hrvatica istaknula obline trendi haljinom

14.03.2017 u 10:00

  • +4

Poznati na premijeri filma Ljepotica i zvijer

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Plus size manekenka Lucija Lugomer nije propustila premijeru filma 'Ljepotica i zvijer' koja se održala u muzeju Mimara, a za opušteni izlazak radnim danom odabrala je lijepu i šik modnu kombinaciju

Lucija Lugomer na premijeru filma o jednoj od najpoznatijih bajki na svijetu, 'Ljepotici i zvijeri', stigla je u trendi haljini-košulji koja je zavladala modnom scenom još prije nekoliko sezona.

Odabir haljine mlade plus size manekenke bio je u klasičnom kariranom crveno-crnom uzorku, kakav pamtimo iz davnih grungerskih dana, a povezom u struku naglasila je obline.

Stajling je pak zaokružila gustim najlonkama i klasičnim crnim gležnjačama te torbom u crvenoj nijansi. Mlada manekenka inače uživa u modnim transformacijama i često ih dijeli s obožavateljima putem društvenih mreža, pa i savjete kako primjerice odabrati idealne traperice ako ste žena s jačim oblinama.

Prva je hrvatska plus size ljepotica koja je potpisala ugovor s inozemnom agencijom i smiješi joj se uspješna karijera. O njoj je već pisao i talijanski Vogue, a Lucija se poput najpoznatijih plus size modela kao što je Ashley Graham putem društvenih mreža često zalaže za mišljenje da je svaka žena lijepa bez obzira na konfekcijski broj.