ZOEY DEUTCH

Lijepa glumica zna kako podignuti stajling najtraženijim modnim dodatkom

05.01.2018 u 10:22

Bionic
Reading

Glumica Zoey Deutch dokazala je da ima oko za detalje. Slavna brineta naizgled običan stajling upotpunila je trendi komadima, a za oko nam je zapela 'bucket' torba u boji konjaka koja odiše luksuzom

Glumica Zoey Deutch slikana je u šetnji Beverly Hillsom, a unatoč tome što nije imala ni trunčicu make-upa, 23-godišnja zvijezda filma 'Djedica pušten s lanca' izgledala je odlično. Lijepa Zoey uputila se u šoping odjevena u casual izdanje, savršeno osmišljeno do posljednjeg detalja.

Američka zvijezda u usponu, koju gledamo u filmu 'Before I Fall', nosila je mom jeans visokog struka i žutu majicu uguranu u traperice. Na prvi pogled običnu kombinaciju glumica je začinila trendi modnim dodacima koji čine razliku između nemaštovitog i chic stajlinga.

  • +11
Zoey Deutch Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljepotica je upotpunila stajling dugim kariranim kaputom, koji je ove sezone jedan od najtraženijih zimskih komada, a kako bi što ugodnije šopingirala, odlučila se za crne kožne špic balerinke.

Unatoč tome što je nosila sunčane naočale, vješto oko paparazza nije uspjela zavarati. Cjelokupan stajling nadopunila je srebrnim ring naušnicama i metalnom narukvicom, smeđim remenom te efektnom bucket torbom u istoj boji.

  • +10
Torbe u boji konjaka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Točnije, riječ je o nijansi konjaka koju često nazivaju bojom luksuza zbog otmjenog i elegantnog dojma koji daruje svakom materijalu, a kao što je slučaj s pojedinim odjevnim komadima, ona će svaki model torbice učiniti skupocjenim.