SEKSI PROREZ

Lijepa glumica zbog gafa s haljinom postala hit na internetu

11.12.2014 u 11:46

Bionic
Reading

Glumica Olivia Munn za gostovanje kod slavnog američkog voditelja Davida Lettermana odjenula je seksi crnu haljinu koja joj je donijela puno simpatičnih problema

Atraktivna glumica očito je odlučila pokazati svoje adute pa je odabrala haljinu J. Mendela s vrtoglavo visokim izrezom sa strane. Lijepa haljina sastoji se od dva dijela - top je nešto šireg kroja, a suknja je uska i u fokusu jer ima 'problematičan' rasporak.

Olivijine vitke noge svakako su bile u prvom planu, ali nije razmišljala o tome koliko će biti nezgodno sjediti u tako rezanoj kreaciji.

Sasvim očekivano, internetom je odmah počeo kružiti isječak iz Lettermanove emisije u kojoj Olivia ne zna kako bi sjela a da ne pokaže previše.

Nakon gostovanja i sama je bila svjesna svoje pogreške pa se uspješno našalila na vlastiti račun. Naime na Twitteru je sama sebi napisala podsjetnik da joj nikada više ne padne na pamet odjenuti tako 'opasnu' haljinu.


Tridesetčetverogodišnja glumica trenutno je jedna od najatraktivnijih i najtraženijih u Hollywoodu. Kinopublici vjerojatno je najpoznatija po ulogama u komediji 'Savršeni spoj' i spektaklu 'Iron Man 2' dok će je televizijska publika vrlo lako prepoznati kao jedan od najzanimljivijih likova televizijske serije 'Uredništvo' (The Newsroom).