mANDY MOORE Mami uzdahe

Lijepa glumica oličenje je elegancije u prekrasnoj haljini koja laska figuri

28.01.2019 u 17:58

Bionic
Reading

Glumica Mandy Moore briljirala je na 25. dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards u Los Angelesu, barem kada je moda u pitanju. Iako se nije natjecala za prestižnu nagradu, zvijezda serije 'To smo mi' ponijela je titulu jedne od najbolje odjevenih na prestižnom crvenom tepihu

Američka glumica Mandy Moore, koju publika pamti po ulogama u serijama 'Uvod u anatomiju' i 'To smo mi', mamila je uzdahe na crvenom tepihu prestižne dodjele nagrada SAG Awards. Iako ne slovi za jednu od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu, lijepa Amerikanka rodom iz Nashua ovim je stajlingom zasigurno promijenila mišljenja modnih stručnjaka.

Glumica je prošetala crvenim tepihom u elegantnoj crnoj maksi haljini s atraktivnim prorezom i na trenutak zaustavila vrijeme. Riječ je o haljini s potpisom tajvanskog dizajnera Jasona Wua, čije haljine obožavaju brojne slavne ljepotice, uključujući i bivšu prvu damu Michelle Obamu, koja je odabrala nositi Wuove haljine onda kada je malo tko znao za njegovo ime.

  • +5
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantna haljina dugih rukava i spuštenih ramena s dodatkom cirkona koji prate liniju dekoltea 34-godišnjoj glumici pristajala je kao salivena, naglašavajući njezinu vitku figuru. Haljina sama po sebi izaziva 'wow' efekt, pa nije ni čudo da je glumičin stilist odlučio stajling lišiti suvišnih modnih dodataka.

Cjelokupan stajling glumica je upotpunila tek jednostavnim visećim naušnicama i decentnim sandalama na petu s potpisom Jimmyja Chooa, dok je kosu odlučila skupiti u niski rep.

  • +30
SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia