EVA GREEN

Lijepa Francuskinja iskreno progovorila o svojem najvećem strahu

28.03.2019 u 18:27

Bionic
Reading

Tamnokosa Eva Green, atraktivna Francuskinja koja možemo vidjeti u novom hitu Tima Burtona 'Dumbo', baš poput ostalih smrtnica, ne osjeća se ugodno zbog neizbježnog starenja

U nedavnom je intervjuu 38-godišnja ljepotica naglasila kako strahuje zbog toga što će uskoro navršiti 40 godina.

Eva priznaje kako se ne osjeća sigurno zbog toga jer njezini poslovni angažmani ovise o tome koliko se ona sviđa gledateljima.

  • +18
Eva Green Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša Bondova djevojka Vesper Lynd kaže kako joj je muka od intervjua u kojima glumice ističu kako se osjećaju samopouzdanije što su starije.

'Starenje nije lako. Postoji velika doza nesigurnosti uz to što postajemo iz godine u godinu sve stariji. Osobito se to odnosi na nas glumice jer smo stalno u strahu hoćemo li se dopasti obožavateljima kad pređemo 40-u. Naši angažmani ovise o našem izgledu. Iako ću uskoro ući u 40-e, osjećam se kao da mi je još uvijek 15 godina. Zato me živciraju glumice koje kažu 'Osjećam se samopouzdanije u 40-ima nego u 30-ima', rekla je lijepa glumica koja je pronašla novu ljubav u redatelju Timu Burtonu.

Iako je na pragu 40-ih, Eva je u intervjuu otkrila kako nije tip osobe koji ikad radi planove.

'Ne znam hoću li imati obitelj. Bitno je pronaći pravu osobu. Osim toga, ja mrzim planirati. Možda ću za tri mjeseca biti na nekom snimanju. Tko zna što se sve može još dogoditi', rekla je lijepa Eva koja će u srpnju proslaviti 39. rođendan.

U filmu 'Dumbo' Tima Burtona, Eva igra Colette Marchant, a kolege su joj Colin Farrell i Danny DeVito.

Baziran na spomenutom animiranom filmu o malenom sloniću prevelikih ušiju, koji svoju najveću manu pretvara u prednost, film je smješten u 1930-e godine u neuspješni cirkus Maxa Medicija u kojem se zapošljava bivša cirkuska zvijezda Holt Farrier.