KREMASTO IZDANJE

Ne zna za greške: Victoria Beckham ponovno ima pobjednički stajling

28.03.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham poput mnogobrojnih slavnih imena nije željela propustiti svečano otvaranje Nacionalnog muzeja Katara u gradu Dohi čija se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 434 milijuna dolara

Nakon trogodišnje odgode, Nacionalni muzej Katara napokon je otvoren za javnost a njegovo svečano otvaranje okupilo je brojna poznata lica uključujući 44- godišnju Victoriu Beckham koja je navedenim povodom uspjela posebno modno zablistati.

U odjevnim komadima s vlastitim potpisom Victoriu Beckham redovito se može ugledati, a ovoga puta briljirala je u kremastom kompletu iz ovogodišnje pre fall kolekcije.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Košulju predimenzioniranog kroja, poput hlača trapez nogavica, ukrašavao je ženstveni točkasti uzorak, a spomenuti komplet Victoria je uspjela dodatno podići dodacima poput zlatne torbice clutch i ogrlice s privjeskom, dok je dominaciju kremasto-zlatnih tonova ublažila odabirom cipela u efektnoj boji fuksije.

O svom sudjelovanju na otvaranju novog skupocjenog muzeja Victoria je mnoštvo fanova obavijestila na društvenim mrežama poziravši u društvu slavne dizajnerice Diane Von Furstenberg i ruskog supermodela Natalie Vodianove.