OPET BRILJIRA

Lijepa Dakota Johnson u kultnim tenisicama koje nikad neće biti out ne zna za modne greške

28.04.2020 u 19:33

Bionic
Reading

Dakota Johnson, kćer slavnog glumačkog para Dona Johnsona i Melanie Griffith, i u izolaciji ne prestaje oduševljavati modni svijet

Lijepa brineta koju je najpoznatija po ulozi Anastasije Steele u filmskoj trilogiji 'Pedeset nijansi sive', čak i kad ide po namirnice radi to sa stilom.

Za razliku od svojih dobro poznatih raskošnih izdanja na crvenom tepihu, zgodnu glumicu u posljednje vrijeme viđamo u sportskim stajlinzima koji joj također sjajno pristaju.

  • +3
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dakota koja je od 2017. u vezi s frontmenom Coldplaya Chrisom Martinom, ponovno je pokazala fantastičan osjećaj za modu kojem se nema što prigovoriti.

Zgodna glumica s Chrisom se uputila u kupnju namirnica za što je odabrala klasičnu kombinaciju s kojom nema greške.

U bijeloj majici bez rukava i uvijek modernim kuloticama na crno-bijele pruge, Dakota je plijenila poglede, a ovaj je outfit kojem se nema što prigovoriti odlično zaokružila legendarnim vansicama koje rado nose i fashionistice poput Hailey Bieber, Zendaye, Kendall Jenner, Julije Roberts, Olivije Wilde...

Legendarni brand Vans nastao je još davne 1966. u Kaliforniji, a unazad nekoliko godina vratio se u velikom stilu na modnu scenu.

  • +8
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: BAM/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tridesetogodišnja glumica odlučila se za efektni slip on model s crno-bijelim kockicama koji se savršeno uklopio u ovaj dnevni look za čistu peticu.

Kosu je podignula u ležernu punđu, a nije zaboravila niti na masku koja je zasigurno jedan od najtraženijih modnih dodataka u posljednje vrijeme.