JENNA DEWAN

Lijepa brineta pokazala nevjerojatnu figuru i otkrila svoj tajni recept za vitkost

07.10.2021 u 14:37

Bionic
Reading

Jenna Dewan, 41-godišnja glumica najpoznatija po ulogama u filmovima 'Step Up', 'Berlin, I Love You', 'Setup' i '10 Years', svoju je figuru nakon rođenja sina prošle godine brzo dovela do savršenstva

Zgodna glumica svoju vitku figuru duguje redovitoj tjelovježbi, a sve je ponovno zadivila svojim zategnutim tijelom i kao isklesanim trbušnim mišićima u najnovijem izdanju australskog izdanja Woman's Heath.

Tamnokosa ljepotica kad je u pitanju tjelovježba ništa ne prepušta slučaju, a kako je u jednom ranijem intervjuu otkrila, oduvijek je bila vrlo aktivna i to je na neki način dio njezine osobnosti budući da se plesom bavi od svoje pete godine.

  • +4
Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Spremno pozirajući za fotosession ovog časopisa, lijepa Jenna ispričala je kako je tajna njezine vitkosti u kombinaciji hikinga i pilatesa, a motivira je i to što je tjelovježba čini zadovoljnijom.

'našu garažu sam pretvorila u teretanu. Vježbam i sama na Soul Cycle biciklu, ali i uz pomoć moje pilates instruktorice putem Zooma Kim Carruthers. Ona je moje 'tajno oružje' i zna kako na najbolji način zaposliti moje mišiće', smije se Jenna.

Glumica ne krije kako je i sama teško pronalazila vrijeme za tjelovježbu uz dvoje djece, 8-godišnje Evie i jednogodišnjeg sina Calluma kojeg je dobila sa sadašnjim zaručnikom Steveom Kazeejem.

'Kako sam oba puta rodila carskim rezom, u tom periodu nisam vježbala jer sam se željela što prije oporaviti i samo sam se željela brinuti za svoje divne bebe. Ali počela sam se osjećati loše i depresivno pa sam se odmah zapitala kad sam se zadnji put bila aktivna', rekla je glumica koja se 2017. razvela od supruga, glumca Channinga Tatuma.