ZAGREBAČKA ŠPICA

Lijepa brineta plijenila je pažnju u savršenom jesenskom stajlingu

05.10.2017 u 17:25

Bionic
Reading

Još uvijek topli jesenski dani izmamili su na zagrebačke ulice modno osvještene dame koje su dokaz da Hrvatice uistinu vole brinuti o svom izgledu, a među njima se našla i jedna ljepotica koja je poprilično dobro odradila modni zadatak i zasluženo odnijela pobjedu u kategoriji savršenog jesenskog stajlinga

Lijepa brineta nije promakla oštrom oku fotografa koji je mlađahnu ljepoticu uslikao na zagrebačkoj špici. Brineta je, uživajući u glazbi, nesmetano koračala centrom grada, odjevena u mladenačku casual kombinaciju, odličnu za odlazak na fakultet ili kavu s prijateljicama.

Lijepa brineta je pomalo tmuran jesenski dan začinila efektnim 'pošpricanim' trapericama s poderotinama i jednostavnom kariranom košuljom, trendom koji već nekoliko sezona uspješno dominira ulicama modnih metropola.

Opušteni stajling ljepotica je začinila rokerskim detaljem - crnom kožnom jaknom koja je svevremenski komad i jedna od najboljih investicija u koju se isplati uložiti novac, a tamnoplavu košulju brineta je uskladila sa sportskim tenisicama u istoj boji te praktičnom velikuom torbom u koju stanu sve dnevne potrepštine koje trebaju jednoj ženi.

Svježe oprana kosa i tek malo neutralnog make up-a dovoljni su da stave završni pečat na ovaj savršeni jesenski stajling koji je od nas zaradio čistu peticu!

Zavirite u galeriju i pogledajte kakve su sve stajlinge pokazale dotjerane Zagrepčanke.

  • +15
Jesenska moda na gradskim ulicama Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/Pixsell