NOVA FRIZURA

Lijepa brineta osvježila izgled i dokazala da i mala promjena može činiti bitnu razliku

30.07.2019 u 17:43

Bionic
Reading

Dok se njezine brojne kolegice odlučuju za trendi bob i pixie frizure, glumica Jennifer Garner jedna je od onih žena koje ne vole drastične promjene izgleda, ali itekako voli izgledati njegovano i s vremena na vrijeme počastiti se šišanjem. Slavna glumica viđena je nedavno kako izlazi iz jednog poznatog frizerskog salona na Beverly Hillsu s novom frizurom

Glumica Jennifer Garner odlučila se osvježiti izgled pred godišnji odmor. Svoju dugu kestenjastu kosu Garner je skratila tek toliko da se riješi suhih i ispucalih vrhova i dobije zdrav izgled kose, što i je ultimativni cilj svake žene.

Iako su trenutno najpoželjnije frizure bob koji ima Olivia Culpo te lob koji obožava Sandra Bullock, Jennifer Garner nije se željela odreći svojih dugih smeđih uvojaka koje njeguje dugi niz godina. Glumica se odlučila za stepenastu frizuru do ispod ramena, ovog puta isfeniravši je tako da dobije na volumenu, što je, ako se nas pita, odličan potez.

  • +3
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U borbi protiv beživotne kose glumici je frizerka priskočila u pomoć tako što je njezinu kosu posvijetlila zlatnim pramenovima i preljevom za sjaj kose, što je potvrdila i Tracey Cunningham iz salona Mèche Salon koji brine o kosi lijepe glumice.

Slavna brineta ranije je rekla za InStyle da je ona tip osobe koja uopće ne prati trendove, što se da primijetiti i prema njezinom ležernom i sportskom stilu odijevanja, stoga je gotovo nemoguće da ćemo glumicu ikada vidjeti s platinasto plavom ili ružičastom kosom.

  • +6
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia