spremna za proljeće

Lijepa brineta ostavlja bez daha u ovom vedrom outfitu

16.03.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Kendall Jenner, nova manekenska zvijezda prošetala se Los Angelesom u kombinaciji u kojoj je malo koga ostavila ravnodušnim

Mlada fashionistica, članica klana Kardashian-Jenner, zna kako se privlači pozornost, a u upečatljivoj žutoj bila je prava senzacija.  

Nema tko se nije okrenuo za zgodnom 21-godišnjakinjom koja je sve traženija u svijetu mode. Lijepa brineta ostavila je bez daha u ovom veselom outfitu kao stvorenom za proljeće.

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odlično upućena u modne novitete, Kendall se odlučila za odvažnu kombinaciju Guccijeva svilenog žutog topa i zanimljivih hlača širokih nogavica iz modne linije Kendall+Kylie koju je osmislila sa sestrom. Hlače The Paperbag Sweatpants koštaju 295 dolara (oko 2.000 kuna), no sve su se rasprodale.

S neizbježnim sunčanim naočalama i velikim okruglim naušnicama koje su ponovno in mlada trendseterica izgledala je totalno šik. Stajling je začinila clutchem s potpisom kuće Chanel.

U ovom hrabrom stajlingu uživala je na ručku s mamom Kris i starijom sestrom Kourtney.

Inače, it djevojka koja sjajno kombinira pristupačne brendove poput H&M-a ili Zare sa skupim krpicama u svijet mode zakoračila je već s 14 godina.