MAGNET ZA POGLEDE

Lijepa Amal Clooney kratkom haljinicom naglasila duge, vitke noge

08.05.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Bračni par Clooney pojavio se na premijeri njegove nove serije 'Catch 22', a kao i obično svi pogledi bili u upereni u lijepu Amal. Atraktivna odvjetnica ovoga puta zablistala je u kratkoj haljini koja je istaknula njezine duge vitke noge

Amal je i ovoga puta pokazala svoj nepogrešiv modni instinkt, odjenuvši kratku haljinicu u kakvima je ne viđamo često.

Asimetričan kroj haljine otkrio je jedno rame, dok je nabrani materijal na drugom ramenu i kukovima bio zaslužan za stvaranje wow efekta. Kao i obično, svoju je dugu gustu kosu lijepa odvjetncia nosila raspuštenu, a stajling je zaokružila crnim štiklama s transportnim PVC detaljima koje su dodatno naglasile njezine duge noge i visećim ljubičastim naušnicama.

  • +6
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vidno dobro raspoložen par smješkao se okupljenim fotoreporterima, a iako pored lijepe supruge, uspješne odvjetnice Amal Clooney, slavni glumac redovito padne u drugi plan, to njemu nimalo ne smeta.

'Ona tuži ISIS na sudu, a to je ujedno prvi put da je neto digao tužnu protiv ISIS-a. Ona brani Jazide koji doživljavaju genocid i radila je na oslobađanju Reutersovih novinara iz zatvora u Mjanmaru. Ona radi sve to i uz to je divna majka i jako dobra supruga. Osjećam se kao da sam dobio jackpot', ne krije ponos Clooney.

Slavni oskarovac u novoj seriji glumi grubog, bijesnog generala-poručnika, no privatno, kaže Clooney, zaista nema zbog čega biti ljut.

'Nemam zbog čega biti bijesan. Imam briljantnu, lijepu ženu, imam dvoje prekrasne dječice. Život mi je divan', kaže slavni glumac, koji se vraća na male ekrane i to u seriji 'Kvaka 22' (Catch-22), koja će se u svibnju moći gledati i kod nas na HBO programima.