KAKVA PROMJENA

Lidija Bačić iz mikro minica uskočila u traperice

11.07.2014 u 11:36

Bionic
Reading

Nedavno je splitska pjevačica Lidija Bačić na poslovnom planu doživjela pravi 'roller coaster'. Nakon objavljivanja pjesme 'Krivi čovjek' izazvala je šok te oduševljenje glasom i novim glazbenim izričajem da bi samo nekoliko dana poslije bila izbačena sa Splitskog festivala jer je pjesma već izvedena na festivalu Pjesma Mediterana Budva 2008.

No Lidiju izbacivanje nije pretjerano dodirnulo - priznala je da je u pitanju ljudska pogreška te da nastavlja dalje i kako ima ugovorene koncerte tijekom cijelog ljeta, izlazi joj još jedan singl i nema vremena razmišljati o onome što je bilo.


No od početka karijere ova zgodna Splićanka itekako promišlja o scenskom nastupu za koji obično odjene izazovne kratke kombinacije koje naglašavaju njezine atribute, duge noge i vitku liniju. Uske haljinice koje naglašavaju tijelo, rezani topići koji naglašavaju struk i majice koje ističu dekolte omiljeni su odjevni predmeti za vruće nastupe zgodne pjevačice.  Lidija izgleda dobro i to se ne ustručava pokazati.

No na Facebooku je objavila bitno drugačiju fotografiju, na kojoj u umjerenoj kombinaciji pozira sa širokim osmijehom. Traperice, majica i crni sakoić pravo su osvježenje na seksi pjevačici. Nova je to i više decentna Lidija, koja je za svoj novi imidž dobila više od 5000 lajkova.