MILEY CYRUS:

Liam je najveći razlog moje sreće

28.01.2013 u 12:02

Bionic
Reading

Miley Cyrus ne prestaje hvaliti svoga zaručnika, kojeg ponekad zove i 'mužić'

Miley je ponovno potaknula spekulacije da se udala u tajnosti nakon što je svojeg zaručnika Liama Hemswortha (23) u jednom intervjuu nazvala 'mužić', prenosi Showbizspy

'Moja veza s Liamom u ovom trenutku je najveći razlog moje sreće. Ponekad ga pogledam i mislim: 'Oh, on je baš jako zgodan.' Osjećam se sigurno kad sam s njim. Naravno, nitko ne može znati što donosi budućnost', kaže ona.

Svoje je kreativne snage bivša zvijezda serije 'Hannah Montana' usmjerila na novi album na kojem će surađivati s mnogim poznatim imenima, među kojima je i Mary J. Blige.
 
'Vjerujem da na glazbenoj sceni još uvijek ima mjesta i za mene. Druge glazbenike ne doživljavam kao konkurente. Evo, već pet godina sam super prijateljica s Katy Perry. Neću dopustiti da posao ikad stane između nas dvije', kaže ova bivša Disneyjeva zvijezda koja je prošle godine napunila 20 godina.

Inače, pričalo se da su se Miley i njezin zaručnik vjenčali u tajnosti oko božićnih blagdana, a ispostavilo se da je riječ o izmišljotini.

Mileyinog Liama ćemo ove godine vidjeti u nastavku filma 'Igre gladi' s Jennifer Lawrence, ekranizaciji hit knjige Suzanne Colins.