ULIČNI STIL

Ležerna elegancija Sanje Orešković u šetnji gradom

13.04.2016 u 13:20

  • +2

Sanja Orešković

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: StyleZagreb.com

Bionic
Reading

Premijerova supruga svojim je stylinzima izazvala zanimanje javnosti još na dočeku princa Charlesa i vojvotkinje Camille. Da Sanja Orešković dobro zna što joj pristaje i da ne griješi kad su modni odabiri u pitanju, potvrdila je i najnovijim stylingom, daleko ležernijim od onih u kojima smo je dosad imali prilike vidjeti

Premijerovu suprugu u šetnji zagrebačkim ulicama uhvatio je fotograf StyleZagreb.coma, a i u toj neformalnoj prigodi još jednom je dokazala da joj stila ne nedostaje.

Osvježavajuću bijelo-plavu casual chic kombinaciju Sanja Orešković je podigla metalik srebrnim loafericama s potpisom trenutačno najpoželjnijeg modnog benda – talijanske modne kuće Gucci.

Statement cipele u hit metalik nijansi jedan su od vodećih modnih trendova ove sezone, a premijerova supruga im je podredila ostatak stylinga. Klasične lagane bijele hlače na crtu i obična bijela majica, preko koje je odjenula tamnoplavi mornarski sako ukrašen zlatnim gumbima, upotpunili su njezin casual sportski look

Iz dosadašnjih pojavljivanja u javnosti vidljivo je da Sanja Orešković voli minimalan, prirodni make-up, jednostavne linije i elegantnu te casual, no opet jako ženstvenu odjeću, kao i da poput većine žena stylinge obogaćuje lijepim i kvalitetnim torbicama. Nikad ne pretjeruje s nakitom, a uz decentne naušnice i prsten nosi tek ručni sat.

Svoj sofisticiran i ženstven stil pokazala je tijekom posjeta britanskog prinčevskog para noseći elegantnu dnevnu bijelu kombinaciju i kontrastnu večernju varijantu u crnoj boji, obje s potpisom domaće modne kuće Linee Exclusive, dok je tijekom nedavnog posjeta papi Franji u Vatikanu odjenula klasičan crni kompletić.