GISELE ZAŠTITNO LICE

Lepršava proljetna kolekcija H&M-a

09.03.2011 u 11:07

Bionic
Reading

Proljetna kolekcija švedskog modnog branda H&M-a izgleda senzacionalno, posebno kad je nosi poznata brazilska manekenka Gisele Bundchen. Raspuštene kose i u novoj pomalo boemskoj kolekciji, Gisele je otkrila da i odjeća pristupačnih cijena može izgledati kao visoka moda

Modna priča H&M-a za ovo proljeće prepuna je neutralnih nijansi, cvjetnih uzoraka, kombinezona i haljina, a kako je odlično nositi, pokazala je Gisele, novo celebrity zaštitno lice ove modne marke. Naime, tridesetogodišnja manekenka izgleda savršeno u lepršavim kombinacijama s minimalnim make-upom i izrazito malo modnih dodataka.

Cijela linija kolekcije Spring Awakening inspirirana je sedamdesetima, vintage stilom i pastelnim bojama. Izrazito je udobna i svaki pojedini komad lako je kombinirati.

U svim kombinacijama zanosno izgleda i Gisele koju je fotografirao Daniel Jackson. Tome možda pridonosi i sjaj majčinstva o kojem je Gisele progovorila za H&M.

Lijepa manekenka je, naime, u braku sa zvijezdom američkog nogometa Tomom Bradyjem dobila sina Benjamina.

Priznala je da joj je prvi mjesec majčinstva bio izrazito težak, a strah za dijete učinio ju je ranjivom i nesigurnom.

'Prvi mjesec nisam uopće spavala. Samo sam provjeravala diše li moje dijete', otkrila je Gisele dodajući da joj pomoć u odgoju pruža mama.

'Izazov je biti mama, ali obožavam to. Toliko te ispunjava', rekla je manekenka kojoj je upravo dobar san bio beauty savjet broj jedan.

Kaže da se prvih mjeseci potpuno posvetila sinu, no sada pokušava pronaći ravnotežu između poslovnih i privatnih obveza.