NAKON PET GODINA

Leonardo DiCaprio prekinuo s Bar Rafaeli?

09.05.2011 u 12:52

Bionic
Reading

Inozemni tabloidi raspisali su se da su slavni holivudski glumac i ne manje poznata izraelska manekenka prekinuli nakon sve učestalijih problema u njihovoj šestogodišnjoj vezi te da je on već našao utjehu u fatalnoj tračerici Blake Lively koja je, po nekima, glavni razlog njihova rastanka

Prve glasine o tome uslijedile su nakon što su odvojeno otišli sa zabave Met Gala prošlog ponedjeljka. Rafaelijeva se potom družila s Beyonce, Jay-Z-jem, Madonom i Salmom Hayek na Crownu, dok je DiCaprio tulumario sa svojim prijateljima, Naomi Watts i košarkašem Carmelom Anthonyjem, u klubu Top of the Standard, pokušavajući izbjeći fotoreportere.

Blake Lively

To nije prvi prekid poznatog glumačko-manekenskog para: dogodilo se to već 2009, kada su bili razdvojeni pola godine. Tridesetpetogodišnji DiCaprio i deset godina mlađa Rafaeli u vezi su od 2006, netom nakon što je on prekinuo s njenom slavnom kolegicom Gisele Bundchen.

Glumac se sad, pišu, sve češće viđa s Blake Lively, fatalnom plavušom koju se svakoga mjeseca povezuje s nekim od holivudskih samaca.

Blake i Leonardo zbližili su se nakon večere na kojoj se okupila cijela ekipa filma 'Veliki Gatsby', koji se uskoro počinje snimati. DiCaprio ima glavnu ulogu, a još nije poznato hoće li Lively zaigrati u glavnoj ženskoj roli.