FASHION GURU

Ne znam što se dogodilo Lidiji Bačić, ali uspjela me ugodno iznenaditi - čak ne izgleda vulgarno

  • 19.08.2019 u 16:13

  • Bionic
    Reading

    Na 22. večerima dalmatinske šansone među brojnim glazbenicima gostovala je i Lidija Bačić, a na festivalu u Šibeniku predstavila se izvedbom 'Ne daj me'. Iako kući nije ponijela nagradu, atraktivna Splićanka uspjela je svojim stajlingom ugodno iznenaditi našeg Fashion Gurua

    Ne znam što se dogodilo Lidiji Bačić, ali baš kada sam pomislio da nema spasa njezinom modnom izričaju - uspjela me ugodno iznenaditi. Za razliku od njezinih mnogobrojnih stajlinga na koje sam navikao, posljednji joj outfit čak ne izgleda vulgarno.

    Žao mi je da je jedna Lidija Bačić uzela medijski prostor ostalim izvođačima na šibenskom festivalu šansone, ali Lidija Bačić i šansona u istom kontekstu zvuče stvarno zanimljivo ili je možda šansona dobila neko novo značenje.

    Još uvijek mi ne ide to dvoje baš zajedno, pa se i dalje iščuđavam.

    VEČERI DALMATINSKE ŠANSONE

    Lidija Bačić ukrala show u pripijenoj haljini s dubokim prorezom

    Pogledaj galeriju

    Mislio sam da je ona zrela samo za dernek u zadnjem selu, ali eto, prevario sam se - došla je otpjevati i šansonu.

    Nije me iznenadila samo zbog toga, već se uspjela maksimalno pokriti, što je potpuno neočekivano, s obzirom na njezine stilske vještine.

    Lile se odlučila za klasičnu haljinu lijepe boje i dobrog kroja te, naravno, dovoljno seksipila, ali ne vulgarnog, na kakav smo navikli od nje.

    Ne znam što se dogodilo, ali eto, možda je ovo moja prva pohvala… I dalje ne vjerujem u ovo što pišem.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.