CHRISTIE BRINKLEY

Legendarna ljepotica u sedmom desetljeću ponosi se nevjerojatnom figurom; evo zašto se i dalje slika u kupaćem

27.04.2021 u 09:52

Bionic
Reading

Christie Brinkley, slavna manekenka koja je na vrhuncu slave bila u 80-ima, i danas plijeni poglede gdje god da se pojavi

Američka manekenka, koje se mnogi sjećaju i iz spota tadašnjeg supruga Billyja Joela 'Uptown Girl', svoju besprijekornu figuru duguje dugogodišnjoj vegetarijanskoj prehrani te redovitoj tjelovježbi.

U intervjuu za Fox, lijepa plavuša, koja je ove godine proslavila 67. rođendan, kaže kako smatra da će nastaviti objavljivati fotografije u kupaćem kostimu.

'Ako imate dobre noge, pokažite ih', kaže ova ljepotica, no ipak ne planira više fotografirati za izdanje Sports Illustrateda posvećeno kupaćim kostimima.

  • +3
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

'Objavljujem te fotografije jer mi se mnoge žene javljaju i zahvaljuju govoreći da sam promijenila način na koji ljudi razmišljaju o nečijoj dobi', rekla je Brinkley.

Drago joj je da su danas stvari ipak krenule na bolje.

'Nekad su mnogi mislili da žena u dobi iznad 30 godina ne treba imati kosu dulju od ramena ili nositi suknju iznad koljena. Za mene je to uvijek bilo limitirajuće', rekla je Christie, dodajući da svatko treba slaviti ono što voli na sebi.

Otkrila je i kako ne staje na vagu, već joj 'hlače istine' otkrivaju u kakvoj je formi.