TJEDNI HOROSKOP

Lavove čeka ljubavni preporod, Blizance nove ljubavne mogućnosti, Bikovima je vrijeme povoljno za poboljšanje radnih uvjeta, a Vodenjacima za traženje posla

24.05.2021 u 07:02

Bionic
Reading

Bikovi će biti odvažni i odlučni promijeniti radne uvjete kojima nisu zadovoljni, a Vodenjacima je vrijeme povoljno za slanje molbi i dogovaranje novih poslova. Blizanci su u razdoblju prepunom novih ljubavnih mogućnosti koje samo trebaju ugrabiti, a zauzeti Lavovi doživljavat će ljubavni preporod, nalazeći u dragom nježnog ljubavnika i najboljeg prijatelja

Ovnovi, budete li uzrujani i zabrinuti zbog poslovnih ili obiteljskih neprilika, voljeni će vas uspokojiti i oraspoložiti. Međusobno davanje oslonca bit će najveća vrijednost vašeg odnosa. Novo će poznanstvo uvelike osvježiti život samaca. Uspijevat ćete pravovremeno i kvalitetno dovršavati zadatke, ali će pohvale ili opipljive nagrade zasad izostajati ili biti nepotpune.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Snažna glad za novim erotskim iskustvima mogla bi Bikove navesti na akciju makar bili u vezi. Time biste mnogo stavili na kocku jer vaš odnos s partnerom nije loš, a ako postoje trzavice, lako su popravljive. Radnici će se izboriti za bolji položaj ili kvalitetniju opremu na poslu, a studenti za prihvatljiviju temu na diplomskom. Um će vam biti aktivan čak i noću.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Ana de Armas u horoskopu je Bik, rođena je 30. travnja 1988. Izvor: Profimedia / Autor: SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Blizanci, ako čeznete za zasnivanjem veze, netko će vas očarati šarmom i toplinom, navodeći vas na pomisao da biste s njim mogli zakoračiti u budućnost. Osim magnetske privlačnosti, spojit će vas obilje sličnih interesa i tema za razgovor. Ako pružate intelektualne usluge ili surađujete s inozemstvom, očekujte povećano zanimanje klijenata.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Naomi Campbell rođena je u znaku Blizanaca 22. svibnja 1970. Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Rakove će pratiti dojam da se nešto važno za njihov privatni život odvija bez njihovog znanja, da im netko značajan radi iza leđa. Pod tim ćete utjecajem naizmjence biti otresiti i bezobrazni ili povučeni. Bit će vam donekle naporno voditi službenu komunikaciju, naročito usmenu. Strahovat ćete od pogrešno sročenih ugovora i lažnih obećanja pa ćete sve provjeravati više puta.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Ariana Grande je horoskopski Rak, rođena je 26. lipnja 1993. Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Poboljšana epidemiološka situacija potaknut će Lavove na više kretanja i druženja uživo. Izlasci će vam donijeti mnogo zabave i novih poznanstava, od kojih će vas se neka snažno dojmiti. Potencijalni poslodavac dati će vam jasan znak da računa na vas u idućem razdoblju, a ako ste zaposleni, nadređeni će vam obećati poboljšanje nekih radnih uvjeta.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Privatni odnosi Djevica plove uzburkanim vodama, ali vjerojatno neće potonuti. Nastojte rješavati nesuglasice razgovorom i kompromisno ako je druga strana imalo sklona suradnji. Neočekivani kvarovi, nesporazumi ili kašnjenja usporavat će vas u poslu. Vaša sposobnost brze prilagodbe bit će na kušnji. Nikakve novčane ekshibicije do daljnjeg ne dolaze u obzir.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Salma Hayek je horoskopska Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Tamcke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vage će se osjećati odlično i privlačno. Zračit ćete samopouzdanjem kojim ćete navoditi ljude da vas vide kao neranjive. Vrijeme je povoljno za prilazak simpatiji radi predlaganja susreta ili izražavanje voljenom ideje o daljnjim koracima u vašoj vezi. Iskoristite nalet energije za dovršavanje važnih ili krupnijih poslova. Povremeno će vas hvatati razdražljivost i bolna stanja.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Addison Rae u horoskopu je Vaga, rođena je 6. listopada 2000. Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Samci Škorpioni žudjet će za stabilnom vezom, no nedavno započet odnos neće im ispuniti očekivanja. Imajte na umu to da se možda neće bitno poboljšati, ali dok ima nade, dajte sve od sebe. Neslaganje s kolegama ili poslovnim partnerima ugrozit će vašu suradnju. Nećete biti spremni popustiti, no poslušajte tuđe komentare i na koncu učinite ono što je najbolje za cjelokupno poslovanje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelcima ophođenje neće biti jača strana pa je bolje da ne izjavljujete ljubav novoj simpatiji, odnosno da ne započinjete razgovor s partnerom o budućnosti veze. Ne donosite brzoplete odluke o novčanim i profesionalnim pitanjima. Povećan oprez bit će potreban najmanje tri tjedna. Povlačite samo one poteze koji su očito lišeni rizika i pravnih nejasnoća.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Na ljubavnom planu Jaraca vladat će status quo. Niti ćete se vi puno truditi oko nekog, niti netko oko vas. Iznimka su Jarci rođeni do Božića, kojima bi mogla zasjati sreća. Većina poslova bit će vam dobro poznata i laka za obavljanje, ali i toliko zamorna da će vas uspavljivati. Tjedan je odličan za spremanje i čišćenje doma, uključujući tavane, podrume i šupe.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Julia Louis-Dreyfus je horoskopski Jarac, rođena je 13. siječnja 1961. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Vodenjaci koji su u dugoj vezi uživat će u partnerovoj pažnji i ljubavi. Vaš će se odnos ovog tjedna učvrstiti, a bliskost i želja za zasnivanjem zajedničke budućnosti potaknut će mnoge parove da se zaruče ili počnu kovati planove o prinovi. Vrijeme je povoljno za slanje molbi i dogovaranje novih poslova. Jasna komunikacija i obostrani pozitivni motivi navest će vas da što prije zaključite formalnosti i krenete raditi.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će imati puno obaveza i manjak vremena za privatni život. Za Ribe u vezi bilo bi dobro da je i njihov voljeni u gužvi jer biste tako oboje bili zauzeti drugim poslovima. Uzmite novu poslovnu ili kreditnu ponudu s rezervom. Nemojte se ni na što obavezati dok ne budete sigurni da ćete imati koristi od toga. Moguće je da ćete otkriti zamku u koju biste upali da ste brzopleto pristali.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.