LJEPOTICE IZ SNOVA

Latino ljepotice koje zaustavljaju dah

30.12.2008 u 08:00

Bionic
Reading

Teško da će netko imati prigovor na bujni dekolte Salme Hayek, guzu Jennifeer Lopez ili putene usne Eve Menedes. Zbog ovih latino ljepotica muškarcima zastaje dah, a krv počinje užurbano kolati

Latino ljepotice uglavnom se mogu pohvaliti nevjerojatnim oblinama, ali i blistavom preplanulom puti. Zrače seksipilom, a muškarci ih doživljavaju kao seks-bombe.

Osim već poznatih glumica Salme Hayek, Eve Mendes, Eve Longorije, Penelope Cruz, Jennifer Lopezima i novih latino ljepotica koje osvajaju muška srca.

Na njezin šarm pali su Tom Cruise, Matthew McConaughey i Javier Bardem

To su mlade brazilske snage predvođene ljepoticama skladnih tijela Adrianom Limom, Anom Beatriz Barros, Alessandrom Ambrosio. Anđeli Victoria's Secreta možda još nisu stekli slavu kolegice Gisele Bundchen, no što se tiče izgleda, nimalo ne zaostaju za njom.

Adriana Lima plavooka je ljepotica egzotičnog izgleda koji može zahvaliti afričko-švicarsko-indijanskim korijenima. Treća je najbolje plaćena manekenka na svijetu.

Njezina kolegica Ana Beatriz Barros osvaja dubokim zavodničkim pogledom, sočnim usnama i nevjerojatnim tijelom. Ana Beatriz kaže da se u Brazilu sve žene sunčaju u toplesu, pa tako i ona. Vjerojatno bi se mnogi muškarci mogli zamisliti na vrelom pijesku pokraj ove seksi Brazilke.

Svjetsku slavu stekla je i Brazilka Alessandra Ambrosio, za koju je 'umirovljena' Tyra Banks rekla da je budućnost manekenskog svijeta. Alessandra je to i opravdala, te već godinama uspješno radi kao model, a od 2001. nosi revije Victoria's Secreta.

Latino ljepotica koja nije manekenka, ali bi po ljepoti to mogla biti, svakako je i glumica Jessica Alba. Iako se nije proslavila previše zahtjevnim ulogama, njezin izazovni ples u Sin Cityju se ne zaboravlja. Svojim egzotičnim izgledom i savršenim proporcijama stekla je brojne obožavatelje.

Nikako ne možemo preskočiti ni seksipilnu Jennifer Lopez, koja je zahvaljujući stražnjim adutima pokrenula novi trend veličanja guze. Savršenih crta lica, ova latino ljepotica upornim je radom stekla milijune i svjetsku slavu te joj se ljepota ne može osporiti.

Još jedna u nizu pjevačica koja se može pohvaliti seksi stražnjicom svakako je Shakira. Ekstremno talentirana i s odličnim glasom, Shakira je poznata i po famoznom mrdanju guze. Iako se često ograđuje od slike seks-simbola, ne može se negirati da joj je upravo njihanje pozadinskim dijelovima tijela priskrbilo taj epitet. Svoj stas može zahvaliti kombinaciji južnoameričkih i libanonskih korijena.


Kada su pak grudi u pitanju, prva latino ljepotica koja vjerojatno svakom pada na pamet fatalna je Meksikanka Salma Hayek. Niska, skladna crnka pravi je seksi dinamit, koji osvaja prednjim adutima.

Grudi, melem za muške oči, ima i prsata ljepotica Sofija Vergara. Svojedobno je bila najtraženija Kolumbijka na internetu, a kada pogledate njezinu sliku, jasno vam je i zašto.

Svojom ljepotom s nogu obara i Teksašanka kubanskih korijena, zanosna Eva Mendes. Atraktivna glumica krasila je kampanju za novi parfem Calvina Kleina Secret Obsession, čije su televizijske reklame u SAD-u zabranjene zbog provokativnosti. Eto kako Eva utječe na ćudoredne Amerikance.

U ljepoti i seksipilu prelijepih latino ljepotica po našem izboru možete uživati u fotogaleriji.