APSOLUTNI HIT

Laskave i svestrane: Ove haljine preplavile su društvene mreže

03.05.2018 u 09:51

Bionic
Reading

S dolaskom proljeća i visokih temperatura, haljine su mnogim ženama omiljen odabir, a pojedini modeli uživaju veliku popularnost na društvenim mrežama

Predimenzionirane, dekonstruirane, prugaste, točkaste, dugačke, kratke ili retro kroja, haljine su proljetni 'must have' komad, a sudeći po Instagram profilima nekih od najutjecajnih modnih blogerica favoriti u svijetu haljina itekako postoje.

Mnogima omiljen high street brend Zara modne ovisnice redovito oduševljava statement komadima, a njihova haljina iz proljetne kolekcije, koja je postala apsolutni hit na društvenim mrežama, kombinira safari detalje s neutralnim nijansama i hit gumbe od kornjačevine smještene na leđima.

Dovoljna formalna za poslovne sastanke, ova hit haljina s potpisom Zara stvorena je od pamuka koji tijelu pruža ugodu pri visokim temperaturama stoga ne čudi njezina velika popularnost u toplijim mjesecima.

Osim navedene haljine, britanski high street brend Topshop također se može pohvaliti modelom koji dominira društvenim mrežama.

  • +4
Hit haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako ističu na službenoj stranici Topshopa, takozvana pinafore haljina ukrašena mješovitim točkastim uzorkom daruje moderan i šik izgled dostojan večernjih prigoda, a stvorena je od stopostotne viskoze.

Objavu dijeli Topshop (@topshop)