NOVI ADUT ZARE

Laskava i nosiva u brojnim prigodama: Je li ovo najljepša slip haljina sezone?

21.07.2023 u 10:58

Zarina haljina od satena

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Minimalistički dizajn slip haljina i njihova lakoća nošenja učinila ih je jednim od najpopularnijih modela na modnoj sceni. Iz sezone u sezonu nalazimo ih na policama trgovina, što dovoljno govori o njihovom statusu modnog klasika

Španjolska Zara ove je sezone ponudila mnoštvo verzija slip haljina nosivih od jutra do mraka, a posljednjom u nizu brojne je oduševila.

U prilog ovoj tvrdnji dovoljno govori činjenica da je netom nadeugo puštanja u prodaju nestala u svim konfekcijskim brojevima te za nju danas postoji lista čekanja.

Po cijeni od 40 eura, ova haljina osvaja prekrasnim dizajnom u srebrnoj boji koji laska preplanulom tenu, ali i figuri zahvaljujući detalju bočne draperije koja struk čini vitkijim.

Fluidan dekolte, podseive naramnice i asimetričan porub daju joj dodatan wow efekt, ali i činjenica da je stvorena od materijala viskoze.

Samim time ovaj novi adut u Zarinoj ponudi savršen je odabir za ljetni noćni look, u kombinaciji s metalik sandalama u srebrnoj, zlatnoj boji ili u paru s klasičnim crnim modelom. Isto tako ova haljina izvrsno će se prilagoditi formalnijim prilikama poput krštenja ili ljetnog vjenčanja.

30 days of summer