SPREMA SE ZA DOKTORAT

Lana Pavić na politološkoj školi u Oxfordu

25.08.2011 u 12:48

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka Lana Pavić skroz se dala u obrazovanje. Naime, uskoro će poći na doktorat, što posebno pozdravlja njezina obitelj u kojoj su svi doktori

Lana Pavić u H&M-u je kao doma. 'Ja sam veliki fan H&M-a. Kako živim na puno adresa, kad bi kupovala dizajnersku garderobu, bankrotirala bih, unatoč uspješnom poslu svoga muža.

Tako da u svakom svom stanu imam hrpu H&M stvari za sebe i dijete jer je to najisplativije i najugodnije za mene i moje dijete', rekla je Lana koja je tijekom večeri imala ulogu domaćice.

'Dovela sam svoje zagrebačke prijatelje u moj lijepi grad. Kod mene su Ines Preindl, Lana Klingor i Marko Grubnić. Ja sam domaćica i tako sam sretna jer dugo nisam bila u ovom gradu', kaže Lana koja se zabavljala i na V.I.P H&M partiju Beach bara hotela Radisson BLU.

Nekadašnja manekenka uskoro će predati prijavu za doktorat, a svako ljeto ide na usavršavanje na prestižnim politološkim školama u Velikoj Britaniji.

'S obzirom na to da je moj pokojni otac bio profesor na dva fakulteta, a brat mi je također na fakultetu, ja sam bila crna ovca cijelo ovo vrijeme, sad sam se konačno vratila na pravi put. Već nekoliko godina preko ljeta idem na neke od najboljih politoloških škola, zadnje dvije godine sam bila na Oxfordu. Budem po tri tjedna. Baš sam se vratila prošli tjedan i bilo mi je super', kaže Lana te dodaje:'Ja, džirlo djevojka, manekenka koja govori.'