RASKALAŠENA PJEVAČICA

Lady GaGa plesala gola na LSD-ju

25.03.2009 u 10:18

Bionic
Reading

Pjevačica Lady GaGa otkrila je da je na jednom festivalu plesala gola na LSD-ju te da žali što nije rođena 60-ih godina, jer bi izlazila i drogirala se s Beatlesima

Iako potječe iz bogate i otmjene obitelji, kontroverzna pjevačica Lady GaGa očito je oduvijek maštala o posve drugačijem, pomalo divljačkom načinu života.

Izjavila je kako bi voljela da je rođena 60-ih godina jer bi se tada mogla drogirati s Beatlesima i svađati s Yoko Ono zbog Johna Lennona

'Sigurna sam da bih se posvađala s Yoko Ono oko Lennona. Osim toga, putovala bih s Beatlesima svijetom i s njima bih se drogirala', otkrila je Lady GaGa, koja inače obožava festivale.

Upozorila je svoje fanove da mogu očekivati neočekivano jer, kako je rekla, uživa eksperimentirati s drogom, i to najviše na festivalima.

'Jedva čekam da počnu festivali. Pogotovo Glastonbury u kojem sam u blatu do koljena. Obožavam sve u vezi s njim. Dok još nisam bila ovako poznata, nastupila sam na festivalu Lollapalooza u Americi. Uživala sam s prijateljima, plešući gola na LSD-ju', kaže Lady GaGa.