izazovno izdanje

Lada Tedeschi u kratkoj haljini osvaja izgledom

31.10.2017 u 15:21

Bionic
Reading

Lada Tedeschi Fiorio rijetko se pojavljuje u javnosti, a još rjeđe kada je povod događanja moda, no hrvatska poduzetnica nije mogla odoljeti tome da iz prve ruke vidi trenutno najiščekivaniju kolekciju u suradnji dizajnera Erdema Moralioglua i high street brenda H&M

Poduzetnica i predsjednica Nadzornog odbora Atlantic grupe Lada Tedeschi Fiorio bila je jedna od privilegiranih uzvanika koji su u ponedjeljak prisustvovali premijernom predstavljanju kolekcije Erdem x H&M u zagrebačkom Centru Cvjetni.

Talentirani kanadski dizajner turskih korijena osmislio je za poznati high street brend razigranu i ženstvenu proljetnu kolekciju obogaćenu cvjetnim printom i romantičnim komadima.

  • +94
Kolekcija Erdem x H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Iako si može priuštiti puno izdašnije dizajnerske krpice, jedna od najbogatijih Hrvatica nije dvojila kada je u pitanju trenutno najiščekivanija kolekcija koja će za široku publiku biti dostupna od 2. studenog.

  • +60
Poznati na predstavljanju kolekcije Erdem za H&M Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Lada Tedeschi Fiorio stigla je na predstavljanje kolekcije u društvu majke i umirovljene sutkinje Đurđe Tedeschi, koja zahvaljujući svojem izuzetnom modnom ukusu redovito puni medijske stupce.

Za razliku od brojnih poznatih dama koje su nosile odjeću iz kolekcije, lijepa poduzetnica odjenula je elegantnu tamnozelenu haljinu od baršuna koja je otkrila njezine duge noge i zavidnu liniju. O čarima i popularnosti baršuna pisali smo toliko puta da već i ptice na grani znaju kako je on ove sezone neizostavan trend koji morate imati u svom ormaru.

Elegantnu haljinicu nabranih rukava lijepa poduzetnica je začinila visokim crnim čizmama na petu i mrežastim čarapama koje iziskuju planiranje i razmišljanje oko toga kako ih uskladiti, a da pritom ne djeluju jeftino. Iako ovakvu modnu kombinaciju ne bismo preporučili ni najvještijim trendsetericama, Lada Tedeschi Fiorio definitivno je pravi primjer toga kako spojiti mrežaste čarape, visoke čizme i baršunastu kratku haljinu u zavodljiv i ženstven stajling s ukusom.