NAHRANI SVOJU KOŽU MLIJEKOM!

Lactovit – glatka i kremasta njega kože za cijelu obitelj

20.03.2017 u 13:50

Bionic
Reading

Ubrzani tempo života, nezdrava prehrana i ostali vanjski čimbenici utječu na izgled i zdravlje naše kože

Zdrava koža lica i tijela ponekad se čine nedostižnima, iako se njihova tajna krije u sastojcima s kojima se svakodnevno susrećemo. Jedan od njih je i mlijeko. Čak ga je i Kleopatra redovito koristila za njegu lica i tijela, a ono se i danas smatra pravim eliksirom za ljepotu.

Naša koža voli mlijeko

Mlijeko sadrži više od 200 vrijednih sastojaka koji osiguravaju sve potrebne hranjive tvari za kožu, kao što su mliječna mast koja štiti zaštitni sloj kože, mliječna kiselina koja stimulira prirodnu proizvodnju kolagena, te proteini iz mliječne kiseline koji pomažu u zadržavanju vlage kože i sadrže mnogo vitamina (A, B i E).

Mlijeko hrani suhu kožu, te usporava njezino starenje, a isto tako odlično njeguje masnu kožu, čisti je i regulira lučenje masnoće.

Lactovit – dvostruka doza vitamina i minerala iz mlijeka

Zdrava koža znači ravnotežu svih prirodnih sastojaka. Da bi se prirodna svojstva kože održala, potrebna je odgovarajuća hidratacija.  Lactovit, prepoznatljiv i inovativan španjolski brend, u proizvodima za osobnu njegu koristi formulu koja sadrži sve prednosti mliječnih sastojaka kao što su proteini i vitamini koji pružaju vitalnost, obnavljanje i elastičnost kože.

Lactovit je idelano rješenje za svaku vrstu kože jer mlijeko prodire u najdublje slojeve epiderme, a zahvaljujući svojim komponentama djeluje obnavljujuće na našu kožu, hrani i revitalizira njene stanice, te štiti kožu od gubitka vlažnosti.

Lactovit proizvodi za cijelu obitelj i svaki tip kože

Lactovit asortiman proizvoda kojeg čine gelovi za tuširanje i losioni za tijelo, podjeljen je u tri kategorije kako bi zadovoljio različite tipove kože : Original, Activit i Lactourea specijalizirana za liječenje posebno suhe kože.

Ne sadrže parabene i namjenjeni su cijeloj obitelji. Njeguju i štite kožu i do 48 sati ostavljajući je mekanom i hidratiziranom.

Distributer Lactovit proizvoda u Hrvatskoj je tvrtka Pampero a više informacija dostupno je na linku http://www.pampero.hr/brandovi/lactovit/

Lactovit proizvode potražite u svim DM i MULLER  trgovinama.