NJEZINA MALA KOPIJA

Kylie Jenner otkrila recept za božićne kekse i kćerkicu odjenula u glamuroznu haljinu kako bi izgledala baš poput nje

25.12.2019 u 17:59

Bionic
Reading

Najmlađa samoostvarena milijarderka na svijetu, Kylie Jenner, ove se blagdane u potpunosti posvetila obitelji i čarima koje Božić nosi. Badnjak je provela u društvu kćerkice Stormie s kojom je pekla kolače, gledala crtiće, a potom i dočekala božić na glamuroznoj obiteljskoj zabavi koju svake godine organizira jedna od članica obitelji Kardashian-Jenner

Kylie Jenner, začetnica planetarno popularnog kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics na svom je YouTube kanalu svoje obožavatelje počastila videom u kojem otkriva jednostavan recept za božićne kekse koje je pripremila u svom domu, a imala je i malenog pomagača.

Slavna reality zvijezda kekse je pripremila uz pomoć svoje kćerkice Stormie koja će u veljači proslaviti svoj drugi rođendan. Iako je prekinula vezu s ocem svog djeteta, reperom Travisom Scottom, Kylie se trudi da njezinoj kćerkici ništa ne manjka, pa je tako svojoj malenoj nasljednici na Badnjak pripremila posebno iznenađenje.

Božićni keksi prema receptu Kylie Jenner Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Stormien omiljeni lik iz crtića, trolica Poppy pokucala je na vrata reality zvijezde i djevojčicom provela jutro u igri i plesu, a uvečer su se slavna mama i kći uputile na veliku zabavu gdje su provele kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

best day ever 💗 @trolls

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Za obiteljsku zabavu na Badnjak Kylie je naručila posebne haljine za sebe i svoju princezu koje su specijalno za njih izradili Tamara Ralph i Michael Russo, osnivači brenda Ralph & Russo.

Malena Stormie izgledala je poput mamine kopije u glamuroznoj smaragdnoj haljini od satena. Kylie je neodoljivu fotografiju na kojoj pozira sa svojom mezimicom objavila na Instagramu, a fotografija je prikupila više od osam milijuna lajkova.