NASMIJALA SE NA SVOJ RAČUN

Urnebesna reakcija Courteney Cox nakon što su je zamijenili sa Caitlyn Jenner

16.12.2019 u 13:27

Bionic
Reading

Iako na prvu nitko ne bi rekao da slavna holivudska glumica, popularna Monica iz 'Prijatelja', nema apsolutno nikakve sličnosti s ocem Kylie i Kendall Jenner, koji je u međuvremenu promijenio spol i postao žena, jedna fotografija promijenila je sve, nakon čega se Courtney Cox našalila na svoj račun i potvrdila da doista nalikuje na Cailtyn Jenner

Na prvi pogled, ali i samu pomisao, većina ljudi zaključila bi bez puno razmišljanja da Courteney Cox nema apsolutno nikakve sličnosti s Caitlyn Jenner, jednom od najpoznatijih osoba na svijetu koja je promijenila spol, a koja je prije tog čina bila najpoznatija kao Bruce Jenner, nekadašnji sportaš, otac Kylie i Kendall Jenner te očuh Kim, Kourtney i Khloe Kardashian.

No, kada se stave njihove fotografije jedna kraj druge, sličnost je i više nego očita, a upravo se zajedničkom fotografijom Courteney Cox našalila na svoj račun.

Naime, nakon što je njezin kolega David Spade objavio fotografiju na kojoj pozira s Courteney Cox i Nickom Viallijem, obožavatelji Monice iz 'Prijatelja' krenuli su pisati kako holivudska glumica neodoljivo nalikuje na Caitlyn Jenner.

Iako, vjerojatno isprva u šoku, Courteney Cox objavila je prvo tu fotografiju i napisala: 'David Spade je objavio ovu fotografiju, iako na njoj ne ličim na sebe, ovo je iznenađujuće.'

  • +2
Courteney Cox Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Nakon te fotografije objavila je još jednu sa screenshotom komentara obožavatelja koji svi odreda pišu koliko nalikuje na Caitlyn Jenner, dok je treća fotografija bila spojka dviju - s lijeve strane Courteney, s desne Caitlyn. I doista, sličnost je nevjerojatna.

Obožavatelji nisu mogli prestati smijati se, a svoje oduševljenje nije mogla sakriti niti njezina najbolja prijateljica Jennifer Aniston, koja je ostavila nekoliko urnebesnih komentara.