NAGRADNJAČA

Kušajte ljubav na stolu u Areni Zagreb

02.04.2014 u 10:30

Bionic
Reading

Pozivamo vas na najveći i prvi sveobuhvatni festival hrane i vina koji će na jednom mjestu predstaviti bogatu ponudu gastronomske scene Hrvatske. Veliki broj izlagača iz svih regija Hrvatske, ali i susjednih zemalja, posebice Italije kao zemlje pokrovitelja Festivala, omogućit će znatiželjnim posjetiteljima da kušaju brojne delicije te se upuste u pravu eno-gastro avanturu.

Uz izlagački dio festivala koji će ujedno biti i prodajni, 2. Hrvatski festival hrane i vina imat će izuzetno zanimljiv program poput cooking showova na dvije pozornice s najpoznatijim hrvatskim i inozemnim chefovima, brojnih kušaonica na kojima će posjetitelji moći kušati sljubljene zalogaje s hrvatskim vinima te edukativnih radionica gdje će posjetitelji imati prilike saznati za svakoga po nešto iz velike riznice eno-gastro znanja.

Kao velike kuharske zvijezde Festivala potrebno je posebno istaknuti chefaRenata Rizzardia koji dolazi iz restorana La Locanda di Piero, a koji se može pohvaliti Michellinovom zvjezdicom, zatim chefaJaneza Bratovža iz popularnog ljubljanskog restorana JB koji je se pak nalazi na popisu najboljih 100 svjetskih restorana prema vodiču San Pelegrino.

Predstaviti Hrvatsku kao eno-gastro destinaciju i novu zvijezdu Europske unije, uz mnoštvo zanimljivog sadržaja i prije svega dobru zabavu, uz slogan 'Kušajte ljubav na stolu' cilj je organizatora.

Više informacija saznajte na www.festivalhraneivina.hr

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri kruga u kojima ćemo vam pokloniti 2x2 ulaznice po krugu. Dobitnike prvog kruga potražite ovdje u utorak, 25. ožujka.

Po dvije ulaznice u prvom krugu su osvojili:

Renata Šišak
Ivana Norac Kljajo

Po dvije ulaznice u drugom krugu su osvojili:

Branka Fanjek-Palikuća
Mario Kapetanić

Po dvije ulaznice u trećem krugu osvojili su:

Pavao - Krešimir Sekulić
Vesna Benček