bezvremenski stil

Kupite ih i nosite godinama: Najbolji modeli sandala koji baš nikada ne izlaze iz mode

23.05.2022 u 14:27

Bionic
Reading

Klasične sandale su poput sjajnog dragulja svake ljetne garderobe. Bilo da ste minimalist ili maksimalist u modnoj duši, ovoj bezvremenskoj cipeli teško je odoljeti. Nosiva uz sve i za svaku prigodu doista je, po pitanju udobnost i stila, nezamjenjiva. Ako ste u potrazi za primjerkom koji ćete nositi iz sezone u sezonu, bez obzira na trendove, ovo su modeli na koje vrijedi baciti oko

Nerijetko imamo osjećaj da se modni trendovi mijenjaju nevjerojatnom brzino. I dok se u neke trende komade isplati uložiti i tako osvježiti garderobu, po pitanju određenih modela vrijedi uložiti u modele čiji stil uspješno odolijeva trendovskim mijenama i promjenama.

Kako ne biste završili s modnim krikom koji će nestati zajedno s ljetnim suncem, ključni trik je tražiti bezvremenske siluete izrađene od visokokvalitetnih materijala. Na samom vrhu te luksuzne ljestvice bez sumnje se nalaze sandale Hermès Oran.

Ova kultna sandala baš nikada nije razočarala, a nastala je prije punih 25 godina. Istina, prepoznatljiv H logo navodi na kupnju, no ono što doista osvaja kupce je praktična silueta koja se lako navlači i stručno izrađen dizajn.

Naravno, Hermès nije jedini brend koji isporučuje bezvremenske sandale koje se iznova nose svakog ljeta. S druge strane cjenovne ljestvice nalaze se one omiljene Birkenstocks sandale s dvostrukom kopčom.

Uz njih postoji i nekoliko drugih brendova koji su savladali umjetnost bezvremenskih ljetnih cipela.

Ako tražite klasične sandale koje nikada ne izlaze iz mode, tu su neki od najboljih modela, bilo da se radi i japankama debljih potplata, natikača, modela na vezanje s trakicama ili pak klasičnih modela koji podsjećaju na one dječje sandale za plažu.

  • +13
Sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije