CARMEN PODIŽE RASPOLOŽENJE

Kultne tenisice koje pouzdano skidaju godine omiljeni su odabir najpopularnije pedeset plus influencerice

09.04.2021 u 23:03

Bionic
Reading

Instagram profil sjedokose influencerice Carmen Gimeno sve je popularnije odredište mnogih zaljubljenica u modu osobito onih koje cijene casual stajlinge u kojima prevladavaju tenisice

Španjolka Carmen Gimeno modu ima u malom prstu pa ne čudi da je uz Pilar De Arce jedna od najpoznatijih pedeset plus influencerica.

Stajlinge za koje je zaslužila samo najbolje ocjene nova miljenica modnog svijeta slaže kao od šale, a posebno briljira kad su u pitanju ležernije kombinacije.

Sjedokosa modna ikona ponovno je izazvala oduševljenje svojih fanova odličnim stajlingom za koji je dobila bezbroj komplimenta.

  • +14
Conversice Izvor: Promo fotografije / Autor: Converse

Kao i uvijek, Carmen i sa skromnim budžetom stvara genijalne outfite te je najbolji primjer tvrdnje kako dobar stil ne znači odjenuti se od glave do pete u skupocjene brendove.

Ovoga je puta iskombinirala sako na pruge s potpisom Zare, cvjetne hlače sirokih nogavica, torbicu od slame i legendarne Conversice, niske starke u bijeloj boji.

Kultne platnene tenisice redovito među omiljenim Carmeninim modelima, a njihova popularnost samo raste, što je potvrdila i najpoznatija modna tražilica na svijetu, Lyst.

U posljednje vrijeme starke rado nose i poznate stanovnice Hollywooda poput Lucy Hale, Diane Keaton, Ane de Armas, Olivije Wilde...

Crveni ruž i retro sunčane naočale dobro su se uklopili u look omiljene španjolske pedeset plus influencerice.