UMJETNIČKI, ALI FUNKCIONALNO

Kuća u kojoj svaki detalj mami uzdahe

03.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Zemljane boje namještaja idealno se sklapaju s tamnim drvenim podovima, a posebnu pozornost plijene neobični stolci koji su zapravo funkcionalni ukrasi

Smještena u okolici Chelseaja, ova veličanstvena kuća pravi je primjer uspješne ravnotežeizmeđu unutarnjeg i vanjskog uređenja. U njoj živi dizajner, što se i vidi na svakome koraku. Kućom dominiraju prirodni materijali, i to ponajviše drvo te pleteni detalji koji se sjajnoZemljane boje namještaja idealno se sklapaju s tamnim drvenim podovima, a posebnu pozornost plijene neobični stolci koji su zapravo funkcionalni ukrasi. Divljenje izaziva i zid koji je cijeli ispunjen slikama, odnosno fotografijama koje su na neki način poveznica između pomalo rustikalnog dnevnog boravka i futurističke kuhinje.

Veliki prozori propuštaju svjetlost tijekom cijeloga dana, što uvelike pridonosi dojmu prostranosti, ali i prozračnosti. Zemljane boje nisu zaobišle ni kupaonicu koja upravo zbog toga, ali i zanimljive rasvjete, djeluje kao pravi mali spa. Ovaj pravi mali stambeni raj možete pogledati u našoj fotogaleriji.